Klinec Svet24.si

Ema Klinec v Hinterzartnu še drugič druga

zajc Svet24.si

Timi Zajc drugi na Kulmu

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

vzporedna oblast kucan golobic pececnik brodnjak jenull Reporter.si

Vzporedna oblast: Kučan, Golobič, Pečečnik - ...

krznar gw Ekipa24.si

Krznar brez zadržkov! S tem pojasnilom o ...

Katja Jevšek Njena.si

Navihano slovo vremenarke Katje Jevšek

gorica-olimpija Ekipa24.si

Preveč sumljivo! Bizarni goli na pripravljalni ...

Neomejene možnosti ustvarjanja kreativnih posnetkov

Pametni telefon je lahko odlično sredstvo za izražanje kreativnosti otrok

Mobilni telefoni so bili ob množičnem pojavu tudi med dijaki in šolarji sprva nezaželeni, celo prepovedani. Vsekakor osebna raba med poukom še vedno ni dobrodošla, a šole bi se do sedaj že morale prilagoditi in spoznati, da je pametni telefon tu in bo njegova prisotnost vedno ostala. Omogoča številne prednosti, ki dijakom in šolarjem ob omejeni in načrtovani uporabi lahko olajšajo in popestrijo učni proces. Zakaj bi se ga otepali, če lahko postane prijazen pomočnik.

Snemanje fotografij in videov

Današnji pametni telefoni omogočajo snemanje visoko kakovostnih video posnetkov in fotografij. So odličen pripomoček pri izražanju kreativnosti, spodbujajo številne spretnosti in otrokom omogočajo prvi vpogled v svet avdio-vizualne umetnosti in neomejene možnosti ustvarjanja. Odličen pripomoček pri vsem tem je lahko tudi novi pametni telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G, ki s svojimi izjemnimi kamerami navdušuje tako mlajše kot starejše uporabnike.

12 MP Ultra široka kamera, 12 MP Širokokotna kamera in 8 MP Telefoto kamera, ki so zadaj in izjemno zmogljiva sprednja selfie kamera s kar 32MP bodo kos še tako zahtevni šolski nalogi. Bi radi ujeli sošolce pri smučanju na športnem dnevu in kasneje analizirali tehniko zavojev? S 30-kratno Space Zoom povečavo lahko zajamete posnetek čisto od blizu, za ostro sliko dodatno poskrbi še zaklep povečave, ki zmanjšuje tresenje. Zelo zanimivo za uporabo pa je tudi dvojno snemanje, ko snemata sprednja in zadnja kamera hkrati in tako ujameta dogajanje in odzive nanj.

samsung-galaxy-s21-fe-5g

Šolanje od doma

V zadnjih dveh letih je šolanje od doma postalo že nekaj povsem običajnega. Doma včasih ni na voljo dovolj računalnikov za vse člane družine in v veliko pomoč je lahko tudi pametni telefon. Galaxy S21 FE 5G se ponaša s 16,3 centimeterskim brezkončnim Infinity-O Amoled zaslonom, ki omogoča 120 Hz frekvenco osveževanja. Tako je telefon izredno hiter in odziven, slika pa izjemno realistična. Otrok lahko posluša predavanje učitelja in na telefonu opravlja tudi naloge.

samsung-galaxy-s21-fe-5g

Organizacija dela in časa

Šolanje od doma prinaša številne izzive tudi za starše, saj je treba dobro organizirati čas in ujeti vse obveznosti. Pametni telefoni so odlični asistenti, ki lahko pomagajo pri hitrem in enostavnem usklajevanju aktivnosti med starši in učenci, vodenju koledarja aktivnosti pri različnih predmetih, nastavite lahko opomnike za domače naloge, ostala šolska opravila in podobno. Najhitrejši čip pri Samsung pametnem telefonu doslej bo poskrbel, da bo večopravilnost potekala brez težav, celodnevna 4500 miliamperurna baterija skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem pa bodo poskrbeli, da bo telefon deloval ves dan, tudi v super hitrem 5G omrežju.

210901_SAMSUNG-R9_1634.jpg

Za še bolj osebno izkušnjo

Da pa se ne bo vse vrtelo le okrog dela in šolanja, naj omenimo še izjemen dizajn in možnosti popolne prilagoditve telefona stilu posameznika.Galaxy S21 FE 5G nadaljuje zapuščino serije Galaxy S21, ki se je ponašala z značilnim vrhunskim dizajnom. Zdaj so na voljo tri čudovite nove barve - od nežne, a čudovito barvite barve sivke, do klasične in nevtralne grafitne in bele. Ikonični okvir Contour-Cut je še vedno brezhibno integriran z ohišjem kamere in tako doda eleganten ter enoten videz.

Zahvaljujoč novemu operacijskemu sistemu One UI 4 se uporabniki lahko izražajo na različne načine. Z njegovimi razširjenimi zmogljivostmi si je namreč mogoče na novo zamisliti domače zaslone, ikone, obvestila, ozadja in drugo. Omogočena je tako popolna personalizacija in prilagoditev stila posamezniku.

samsung-galaxy-s21-fe-5g