Fotografija Gashi Svet24.si

22-letna Mihaela je odšla neznano kam

ana, mihail-presnov Svet24.si

FOTO: Ana in njen bratec umirala v skrinji, medtem...

irwin-jacobs Svet24.si

Medicinska sestra odkrila trupli poslovneža in ...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

sonja-plešnar Njena.si

Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

SI ZA EN HUD TIKTOK IZZIV?

M SOSESKA te izziva, da s plesanjem na TikToku osvojiš 14-dnevno potovanje v legendaren Hollywood, kjer ti bodo delali družbo najboljši plesalci tega sveta. Gre za prvi pravi regijski talent show na TikToku v regiji, saj lahko sodelujejo plesalci in ljubitelji plesa iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore. Izjemno priljubljen plesalec in koreograf Žiga Sotlar je pripravil plesne koreografije, ki se jih zlahka naučiš in pokažeš svoj talent.

V fazi avdicije potekajo 4 različni plesni izzivi (prvi se je že pričel), ti pa se lahko prijaviš na enega ali pa več izzivov. Žirija bo z reaction videi za vsak izziv izbrala do 40 najboljših plesalcev, ki se bodo pomerili v v polfinalni bitki. Iz polfinala bo 8 najdrznejših zaplesalo v finale, nato pa bo le ena zvezda poletela v Los Angeles. V žirijo je Mercator poleg glavnega mentorja, trenutno najbolj hot koreografa na Balkanu, Žige Sotlarja, povabil tudi kralja slovenskega TikToka, Žigo Kukoviča, ter balkansko superzvezdnico Saro Jo.

Če zmagaš, osvojiš 14-dnevno potovanje v prestolnico plesa, Los Angeles, vključno z letalsko vozovnico, nastanitvijo, kar 20 ur plesnega tečaja v najbolj priznanem plesnem studiu Millennium in valda norim vajbom. Če te zanima še kaj več, skoči na mtiktokakademija.si, kjer najdeš vse informacije.

ROKM9431[4].png

KAKO LAHKO SODELUJEŠ?

Izzive plesov najdeš na TikToku, če pa potrebuješ malo več pomoči, skoči na YouTube M SOSESKA in si poglej počasnejše video tutoriale. Ko ples že obvladaš, se posnemi, objavi na TikToku, dodaj #mtiktokdanceakademija in označi @mercatorslovenija.

Zapleši, kaj še čakaš?