pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vse kar potrebuješ v enem telefonu

18. 6. 2021; 10.41
Avtor: Oglasno sporočilo
TELEFON 7_Galaxy A72_NAJSTNICA
Katera je po tvojem mnenju najpomembnejša lastnost telefona? Nekateri pravijo »samo da dela lepe slike«, drugi »samo da mi ga ni treba kar naprej polnit«, tretjim je pomemben videz, spet drugim pa, da sta brskanje in uporaba čim bolj preprosta in intuitivna. Vse te pomembne lastnosti so združene v pametnih telefonih Samsung Galaxy A52 in A72, ki te bosta zagotovo navdušila.

Začnimo pri prvi, za mnoge najpomembnejši lastnosti: kamere. Za izjemno kakovost tvojih video in foto posnetkov, ki bodo na TikToku, Snapchatu in Instagramu poskrbeli za še več všečkov, pri Samsung Galaxy A52 in A72 telefonih skrbijo kar štiri kamere. Glavna kamera s 64 MP se ponaša z optično stabilizacijo slike (OIS), kar pomeni, da v vseh okoliščinah poskrbi za jasne in čiste vsebine, tudi če je svetloba, v kateri ustvarjaš, nekoliko slabša.

Da boš lahko zajela resnično celo sliko, sta telefona opremljena tudi z 12MP ultraširokokotno kamero, s katero lahko kot zajemanja razširiš na kar 123 stopinj, kar je zelo dober približek kotu, ki ga zajemaš s svojimi očmi. Oba telefona imata za izjemno kvaliteto ob povečavi še 8 MP telefoto kamero, ki poskrbi za osupljive posnetke s trikratno optično povečavo. Obenem pa fotkam doda še boké učinek oziroma zabrisanost ozadja, ki ustvari občutek prave profesionalne fotografije.

Tudi sprednja kamera ne varčuje s kvaliteto; ponaša se z izjemno visoko ločljivostjo, kar 32 MP. Tudi ta kamera lahko boké učinkom nežno zamegli ozadje in tako tvoje selfije postavi na še višjo raven.

Da boš ne glede na to, kje si in kaj počneš, odslej še bolj brez skrbi, sta telefona Samsung Galaxy A52 in A72 opremljena z neverjetno vzdržljivo baterijo, ki ti omogoča ustvarjanje, pretakanje in predvajanje vsebin do kar dva dni. Za to bo poskrbela pametna optimizacija delovanja, ki bo prepoznala tvoje navade in glede na njih prilagodila upravljanje moči telefona. Ob tem pa velja dodati še 25 W super hitro polnjenja, ki bo poskrbelo, da boš s telefonom Samsung Galaxy A52 ali A72 vedno pripravljena na akcijo.

Poleg tega pa nova telefona nove standarde postavljata tudi s svojo obliko – udobne, tanke in zaobljene linije na brezhibni obliki telefona ustvarijo moderen videz, pri čemer se tudi ohišje za kamero na hrbtni strani skoraj popolnoma zlije z mat zaključkom. Poleg tega pa lahko za še lepši videz tvojega telefona, ki ustreza prav tebi, izbiraš še med štirimi barvami: vijolično, modro, belo in črno.

prejšnji članek
Polkaholiki postali del slovenske serije
Obsedena!
Polkaholiki postali del slovenske serije
naslednji članek
Vsak dan uporabljaj kremo z zaščito pred soncem
Lepotičenje
Vsak dan uporabljaj kremo z zaščito pred soncem
Preberite tudi