Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Veliki poletni horoskop

15. 6. 2021; 08.30
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma
horoskop

Kaj prinaša teden?

Si že preverila, kako ti bodo zvezde krojile letošnje poletje?

OVEN
Poletje bo polno dobre komunikacije in izpeljala boš želene spremembe. Prijatelji ti bodo pomagali in usoda ti bo naklonjena. Ne zapletaj pa se v ljubezenske afere tam, kjer je to najmanj primerno. Avgusta razmišljaj o svoji stabilnosti in začni namensko varčevati, kar se ti bo obrestovalo. Deležna boš podpore v pridobivanju denarja. Odlično se boš počutila in žarela od zdravja. Če ne boš previdna, pa se to lahko spremeni. Neguj se.


BIK
Poletje te bo osrečilo, saj boš neobremenjena in si boš pridobila veliko zaveznikov. Precej bolj boš komunikativna in vsi te bodo občudovali, kar ti bo seveda godilo. Lahko se ti bodo odprle stare rane ljubosumja. Vse, česar se boš lotila, ti bo šlo z lahkoto in osrečilo te bo, ker bodo rezultati kmalu vidni. Samozavest se ti bo okrepila in odprta boš za druženje. Poletje ti bo aktiviralo čutnost. Želela si boš vročih dotikov in intimne bližine.

DVOJČKA
Poletje boš preživela v optimizmu in navduševanju drugih. Lahko, da boš imela več možnosti v ljubezni in se ne boš znala prav odločiti, komu bi poklonila srce. Veliko časa boš preživela v naravi in druženju s številno družbo, kjer bo precej simpatij. To poletje boš pod žarometi in zvezde ne želijo, da preveč pozornosti daješ drugim. Zato si dovoli spogledovanje, a nikakor ne pozabi nase in na stvari, ki so ti pomembne v življenju.


RAK
Poletje te bo preganjalo s časom. Pretiravala boš z druženji s prijatelji, zato boš morala hitreje urediti druge stvari. Če imaš fanta, te bo motilo, ker bo želel veliko časa preživljati s tabo, saj bo vse skupaj težko uskladiti. Če si samska, razmisli, kako bi se organizirala, da bi si sploh ustvarila čas in prostor za partnerja. Odlično se ti bo popravilo zdravje in dobro boš videti. Vse, kar boš počela, počni z ljubeznijo.


LEV
Poletje bo testno za partnerstvo. Čas boš preživljala precej po svoje in ljubezen bo postala stalnica, ki ti jo bodo drugi zavidali. Malo se boš ustrašila, ko te bo usoda postavila vsem na ogled, in lahko, da se boš tudi zato odločila za resnejšo obliko partnerstva. Ugotovila boš, da je dobra organiziranost najboljša odlika za dobro počutje, zdravje in tudi lepoto. Okolica te bo redno zasipala s pohvalami, kar te bo veselilo.


DEVICA
Poletje te bo presenetilo s sproščenostjo in dogodivščinami, ki jih ne bi pripisala sebi. Našla boš najboljši način za krepitev notranje lepote, ki bo zasijala tudi navzven. Nehala boš soditi sebe in globlje dojela smisel ljubezni. Po eni strani se boš počutila veliko bolj ranljivo kot prej, a boš začela živeti. Če si samska, bo druga polovica poletja v znamenju ljubezni. Koristila ti bosta dober spanec in oddih v naravi.



TEHTNICA
Poletje bo nepredvidljivo in sodelovala boš v vseh dogodivščinah, ki ti bodo padle na pamet. Morebitna skrita ljubezen bo postala javno znana in spremembe bodo dobrodošle. Želela boš sproščen dopust, a boš avgusta že na polno delala. Priganjale te bodo ideje in obljubljen večji uspeh. Zadovoljna boš s počutjem, saj boš srečna. Zato si dovoli malo egoizma in okrepi tiste dejavnosti, ki so ti v veselje. Fantje ti bodo naklonjeni.


ŠKORPIJON
Poletje ti bo služilo za odkrivanje različnih odnosov. Imela boš številne priložnosti za zmenke, saj boš izžarevala neustavljiv magnetizem. Osvobodila se boš strahov in nesproščenosti. Za dobro sodelovanje se boš morala naučiti negovati odnose. To bo umirilo tebe in vse okoli tebe. Poletje te bo povezalo z ustvarjalnostjo in srečo. Precej se boš ukvarjala z ljubeznijo, a si ne boš popolnoma zaupala. Vsega boš deležna v veliki meri.


STRELEC
Poletje bo malo problematično, saj si boš lahko z neiskrenostjo v odnosih obremenila čustva in dobro počutje. Na plan lahko pridejo nekatere pretekle napake ali tvoja skrivna čustva. Vseeno ne boš prenehala z aktivnostmi in tako zakrila prave razloge za pretirano delavnostjo. Iskala boš harmonijo in jo našla skozi pogovore. Dovoli si biti ranljiva ob osebah, ki ti odpirajo srce, in če si samska, boš našla sorodno dušo.




KOZOROG
Poletje boš pričakala optimistično. Začela boš z nekaterimi dejavnostmi, ki te veselijo. Če želiš, da ljubezen postane resnična, spremeni način komuniciranja. Želela si boš sprememb, a ne boš natančno vedela, kje in kako se lotiti. Kljub strahovom boš sprejela nove izzive. Veliko boš razmišljala o potovanjih in si zadala dober načrt za prosti čas. Če si samska, boš imela možnost številnih zmenkov, verjetno pa se za trajnejšo zvezo še ne boš odločila.


VODNAR
Poletje te bo prisililo v daljši počitek takoj na začetku. Poskrbi za vse vidike zdravja, saj ti bo to osnova, da boš lahko kar najbolj sodelovala pri vsem. Srečevala boš številne zanimive ljudi in se udeleževala aktivnosti. Ne bo ti dolgčas. Iskala boš praktične rešitve za vse, kar si želiš. Ne boš obremenjena z videzom, samo za zdravje boš poskrbela. A težka ti bodo bremena, ki jih boš prevzela nase v želji, da se ob tebi vsi dobro počutijo.


RIBI


Poletje bo samskim prineslo dodatne priložnosti srečati sorodno dušo. Počitek in regeneracija ti bosta okrepila libido in postala boš pravi magnet za ljubezen. Druženje in pogovori ti bodo prinesli odlične ideje in lahko, da se boš za krajši čas preselila v tujino. Precej boš dala na zunanji videz in dobro počutje. Bolj zdrav način življenja ti bo smiseln. Odprta boš za romantiko. Če si samska, sprejmi povabilo zanimivih oseb.

***null***

prejšnji članek
Manekenki skupaj dopustujeta v Mehiki
Obsedena!
Manekenki skupaj dopustujeta v Mehiki
naslednji članek
Čas je za poletje!
Top Smrklja
Čas je za poletje!
Preberite tudi