oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

4 - Nika Zorjan Njena.si

Nika Zorjan imela vsega dovolj in končno povedala...

marko vozelj nm Njena.si

Šok: Marko Vozelj na nujni operaciji

Ta izjemen telefon ima vse, kar potrebuješ!

Samsung je nedavno na naše police postavil povsem nove modele pametnih telefonov Galaxy A, ki so izjemni v vseh pogledih. Novi modeli prinašajo številne nepogrešljive funkcionalnostmi in visoko zmogljivost, za piko na i pa so tu še čudovite barve ohišja, ki te bodo zagotovo navdušile.

Foto: Samsung

Pri družbi Samsung so z novimi pametnimi telefoni Samsung Galaxy A72, A52 5G in A52 postavili nov standard za osupljivo obliko. Udobne, tanke in zaobljene linije na brezhibni obliki telefona ustvarjajo moderen videz, pri čemer se tudi ohišje za kamero na hrbtni strani skoraj popolnoma zlije z mat zaključkom. Novi pametni telefoni serije Galaxy A poskrbijo, da vsak najde pravega zase; prihajajo namreč v  vijolični, modri, beli in črni barvi.

Za neverjetno kakovostne video in fotografske posnetke, ki bodo na tvojem najljubšem omrežju zagotovo poskrbeli za val navdušenja, bodo poskrbele kar štiri kamere, s katerimi se ponašajo novi Galaxy A telefoni. Glavna kamera s 64 MP se namreč ponaša s tehnologijo OIS oziroma optično stabilizacijo slike, ki bo v vseh okoliščinah, tudi ob slabši svetlobi, poskrbela za jasne ter čiste fotografije in videe.

Z 12 MP ultraširokokotno kamero lahko kot zajemanja slike razširiš na kar 123 stopinj in tako zajameš resnično celo sliko, tako kot jo vidiš s svojimi očmi. Telefonom je za izjemno kvaliteto ob povečavi dodana še 8 MP telefoto kamera, ki poskrbi za osupljive posnetke s trikratno optično povečavo in za boké učinek oziroma zabrisanost ozadja, zaradi česar bo tvoje slike skoraj nemogoče ločiti od profesionalnih.

Pri družbi Samsung pa seveda niso pozabili tudi na kvaliteto sprednje kamere; ta se ponaša z izjemno visoko ločljivostjo, kar 32 MP. Tudi ta kamera lahko z boké učinkom nežno zamegli ozadje – tako bojo tvoji selfiji še bolj popolni!

Da boš ne glede na to, kje si in kaj počneš, odslej še bolj brez skrbi, so novi pametni telefoni serije Galaxy A opremljeni z izjemno vzdržljivo baterijo, ki traja kar dva dni. Pametna tehnologija bo namreč prepoznala tvoje navade glede uporabljanja telefona in bo upravljanje moči prilagodila prav tebi. Ko ga izprazniš, pa bo s 25 W super hitrim polnjenjem bo tvoj Galaxy A pametni telefon spet hitro napolnjen in pripravljen na še več akcije.