delavec, starček, berač Svet24.si

Kako to pomaga 78-letnemu Edvardu iz vasice pri ...

ana, mihail-presnov Svet24.si

FOTO: Ana in njen bratec umirala v skrinji, medtem...

irwin-jacobs Svet24.si

Medicinska sestra odkrila trupli poslovneža in ...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

meja, mejni prehod, slovensko-hrvaška meja Necenzurirano

Če se cepite še tretjič, za 14 dni pozabite na ...

Uma Thurman Odkrito.si

Igralka je razkrila svojo najbolj mračno ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

3 modne kombinacije za pričakovanje novega leta

Domače, vendar elegantno.

Letos komaj čakamo, da se poslovimo od starega leta, ki je bilo polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Tako bo tudi silvestrovanje vse kaj drugega kot pa običajno. Vendar pa to ne pomeni, da se ne bomo veselili, praznovali in se nasmejali v krogu naših najdražjih. Čas je za načrtovanje najrazburljivejše noči v letu. Predlagamo vam tri modne kombinacije, v katerih boste popolnoma v koraku s trendi.

Jeans, kralj ležernosti

Jeans je primeren prav za vsako priložnost. Letos so bile še posebej modne odrezane kavbojke do gležnjev, zraven pa se imenitno podajo gležnjarji. Črni gležnjarji v imitaciji krokodilje kože in s kvadratno peto so nadvse modni, poleg vsega pa tudi udobni. Potrebovali boste namreč veliko energije za ples dolgo v noč.

Elegantna obleka

Za romantične duše, ki imajo rade ženstven slog, bo idealna izbira poldolga svilena obleka, ki omogoča lahko in svobodno gibanje. Enostavni gležnjarji iz pravega usnja bodo tej kombinaciji dali pravi šik videz, ki ne bo ostal neopažen. Če boste izbrali črne gležnjarje, ki pristajajo k vsaki barvi, dodajte še malce bleščic za popoln svečan videz.

Usnjene hlače za ultra drzne

Pričakovanje novega leta je prava priložnost, da iz omare vzamemo tudi tiste najdrznejše modne kombinacije. Čas je, da se usnjene hlače pokažejo v vsem sijaju. K njim najbolj pristajajo salonarji, mi pa predlagamo srebrne s posebej visoko peto ali bolj opazni model v rdeči barvi. Usnjene hlače v kombinaciji s salonarji bodo vsem pokazale, da ste v koraku s trendi in da se ne bojite pokazati svojega modnega stališča. Za to modno kombinacijo izberite močan večerni make up in zaokrožite svoj novoletni videz.

Ljudske vraže pravijo, da je novo leto dobro pričakati v nečem novem, da bi v prihodnjem letu dobili veliko tega novega. Ob tej priložnosti si privoščite nov par čevljev, ki vas bodo nato razveseljevali vse leto. Deichmann ponuja modele za vsak okus in vsak žep.