krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Platforma, ki te bo pognala med spletne zvezde

17. 11. 2020; 10.34
Avtor: Promocijski material
1200 x 628
Mercator te vabi v novo skupnost oziroma šolo za bodoče spletne zvezdnike in zvezdnice!

Na priljubljenem družbenem omrežju TikTok so odprli MTikTok Akademijo, novo platformo, ki te bo pognala med zvezde. Mladi, ki se boste vpisali v Akademijo, boste imeli priložnost sodelovati z najbolj znanimi slovenskimi TikTok influencerji, izobraževali se boste o spletnih trendih, tisti, ki se boste najbolj izkazali, pa boste tudi zaslužili.

MTikTok Akademija
Mercator je zagnal MTikTok Akademijo, v kateri daje priložnost vsem mladim, od 15. leta starosti, da pokažete svoje ustvarjalne, video in komične veščine. Vsi, ki se boste vpisali v Akademijo, boste lahko sodelovali v izzivih in se učili od TikTok influencerjev, ki vas bodo usmerjali pri ustvarjanju, vam pokazali trike za doseganje na tone ogledov in vam razkrili skrivnosti dobrih TikTok vplivnežev.

Delali boste z vplivneži in slovenskimi glasbeniki
Akademiji so se že pridružili najbolj uveljavljeni slovenski TikTok vplivneži, katerih imena razkrijemo kmalu. Spoznali jih boste v vlogi mentorjev, saj vam bodo pomagali z idejami, pri snemanju in montaži … Pot do zvezd ni lahka, a tisti, ki si dokazali, da se v ustvarjanju vsebin lahko najboljši, boste za svoje delo prejeli plačilo. V MTikTok Akademiji bodo sodelovali tudi priljubljeni slovenski glasbeniki, saj boste v svojih videih uporabljali njihovo glasbo.

Postani del MTikTok Akademije
Torej, če veš, kaj so stich, duet, znaš dobro editirat videe, imaš talent za zabavo in razumeš TikTok, je to priložnost zate! Kaj še čakaš? Pridruži najboljši TikTok skupnosti v Sloveniji = mTikTokAkademiji! Uči se od najboljših, ustvarjaj, postani TikTok zvezda in zasluži! www.mtiktokakademija.si.

prejšnji članek
Jesy Nelson zaradi zdravstvenih težav zapušča Little Mix
Obsedena!
Jesy Nelson zaradi zdravstvenih težav zapušča Little Mix
naslednji članek
Žan razkril, kaj največkrat skuha svoji izbranki
Obsedena!
Žan razkril, kaj največkrat skuha svoji izbranki
Preberite tudi