oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

smrt Dobra karma

Umrli se vračajo v naše sanje, da nam prinesejo ...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

Platforma, ki te bo pognala med spletne zvezde

Mercator te vabi v novo skupnost oziroma šolo za bodoče spletne zvezdnike in zvezdnice!

Na priljubljenem družbenem omrežju TikTok so odprli MTikTok Akademijo, novo platformo, ki te bo pognala med zvezde. Mladi, ki se boste vpisali v Akademijo, boste imeli priložnost sodelovati z najbolj znanimi slovenskimi TikTok influencerji, izobraževali se boste o spletnih trendih, tisti, ki se boste najbolj izkazali, pa boste tudi zaslužili.

MTikTok Akademija
Mercator je zagnal MTikTok Akademijo, v kateri daje priložnost vsem mladim, od 15. leta starosti, da pokažete svoje ustvarjalne, video in komične veščine. Vsi, ki se boste vpisali v Akademijo, boste lahko sodelovali v izzivih in se učili od TikTok influencerjev, ki vas bodo usmerjali pri ustvarjanju, vam pokazali trike za doseganje na tone ogledov in vam razkrili skrivnosti dobrih TikTok vplivnežev.

1920 x 628.jpg

Delali boste z vplivneži in slovenskimi glasbeniki
Akademiji so se že pridružili najbolj uveljavljeni slovenski TikTok vplivneži, katerih imena razkrijemo kmalu. Spoznali jih boste v vlogi mentorjev, saj vam bodo pomagali z idejami, pri snemanju in montaži … Pot do zvezd ni lahka, a tisti, ki si dokazali, da se v ustvarjanju vsebin lahko najboljši, boste za svoje delo prejeli plačilo. V MTikTok Akademiji bodo sodelovali tudi priljubljeni slovenski glasbeniki, saj boste v svojih videih uporabljali njihovo glasbo.

Postani del MTikTok Akademije
Torej, če veš, kaj so stich, duet, znaš dobro editirat videe, imaš talent za zabavo in razumeš TikTok, je to priložnost zate! Kaj še čakaš? Pridruži najboljši TikTok skupnosti v Sloveniji = mTikTokAkademiji! Uči se od najboljših, ustvarjaj, postani TikTok zvezda in zasluži! www.mtiktokakademija.si.