danny Dobra karma

Vedeževalec razkriva: to vas čaka do konca leta ...

profimedia-0573381735 Svet24.si

Se je David Beckham čez noč tako postaral?

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Ekskluzivno razkrivamo! Zakaj Jože Damijan že ...

stavka, medicinske sestre1 Svet24.si

Zaradi napovedane zamrznitve minimalne plače ...

Dodeljevanje-globe_Vir-Facebook-Gašper-Bizjak Necenzurirano

Lovili sprehajalce z rogljički, v domove ...

Gianni Rijavec in godalni kvartet - koncert Štanjel Odkrito.si

Kdo je poskrbel za Giannijev adventni venček?

Cennet Solze v raju Njena.si

Solze v raju: To je moški, ki ga zasebno ljubi ...

Kako živeti izpopolnjeno in mirno življenje po metodi Louise Hay

Brezplačno predavanje Jasmine Turnšek in druge Migimigi vsebine so dostopne le še do 11. novembra!

V teh časih, ko smo se zaradi epidemije znašli v nenavadnih razmerah, je zelo pomembno, da v viharju negativnih čustev ohranjamo notranji mir. O tem, kako živeti mirno in izpopolnjeno življenje, je bilo govora tudi na letošnjem spletnem Migimigi dnevu.

Migimigi dan, največja vseslovenska rekreacija, ki se je vsako leto udeleži več tisoč Slovencev, se je letos preselila na splet. Ponudila je mnoge koristne športne vsebine; od treningov za oblikovanje postave, jogijskih vadb, zumbe in delavnice o zdravi prehrani do predstavitve programa Louise Hay, ki jo je pripravila licencirana coachinja Jasmina Turnšek.

Za vse tiste, ki ste septembrski Migimigi dan zamudili in si radi ogledali uporabne vsebine, so le-te še vedno na voljo na spletu. Za dostop do vsebin imate čas samo še do 11. novembra, zato pohitite s prijavo na www.migimigidan.si.

Spoznajte svoj notranji mir z metodo Louise Hay

Jasmina Turnšek je licencirana coachinja po metodi Louise Hay, mentorica za življenje brez travm, stresa in bolečin ter energetska in intuitivna terapevtka. Njena pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot polovico njenega življenja. Učila se je od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj s svojim znanjem in usmeritvami kaže pot vsem, ki so se odločili, da svoje življenje vzamejo v svoje roke in naredijo velik preboj na osebnem področju v smeri osebnostne rasti. Poznana je po edinstvenih, avtorskih programih, ki nas ponovno napolnijo z energijo, omilijo čustveno bolečino, povrnejo optimalno zdravje in okrepijo imunski sistem ter nas pripeljejo tja, kamor, kot pravi, želimo vsi: »v mirni del nas, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen niso več samo iluzija in nekaj nedosegljivega, temveč naša resnica in pravica.«

Program po metodi Louise Hay, ki ga je na Migimigi dnevu predstavila Jasmina, je eden najbolj dodelanih in močnih programov, ki nam pomaga, da predelamo bolečine in poiščemo vzroke, zakaj smo na mestu, kjer smo. Naučimo se, kako delujemo mi in življenje z nami. Dobimo znanje, razumevanje, inspiracijo in konkretne smernice, ki nas vodijo do tega, da pričnemo živeti izpolnjeno in mirno življenje.

Predavanje Kako živeti izpopolnjeno in mirno življenje? z Jasmino Turnšek in mnoge druge brezplačne športne vsebine so na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato nikar ne odlašajte s prijavo na www.migimigidan.si!