bojana-ksela-rose Svet24.si

Napovedali so ji, da ne bo imela otrok, zdaj je ...

Lola Montemaggi Svet24.si

Osemletno Mio našli v zapuščeni švicarski ...

roki kocevje ne moze nam niko nista pl Reporter.si

Romske tolpe terorizirajo Kočevje: umori, kraje, ...

testiranje, bris, koronavirus, ljubljana Svet24.si

Znani nedeljski podatki, toliko so jih "polovili" ...

POL299890221467 Necenzurirano

Bojan Požar le dobil plačilo za podporo vladi

gregor-čeglaj, sanjski-moški Odkrito.si

Sanjski moški med vrtnicami in vinom

tanja žagar miki šarac Njena.si

Si Tanja Žagar želi, da gre Karlo po njenih ...

Sprostite svoje mišice z brezplačno fizioterapevtsko delavnico z Dinom Murićem

Ste zaradi aktualnih razmer, ki so prinesle zaprtje rekreacijskih centrov po državi, ostali brez vaše najljubše vadbe in prepotrebne regeneracije? Niste edini! Za vas imamo odlično rešitev: brezplačne športne vsebine z letošnjega spletnega Migimigi dneva, s pomočjo katerih se boste lahko dodobra razmigali in po vadbi regenerirali kar doma.

Največja vseslovenska rekreacija, ki se je vsako leto udeleži več tisoč Slovencev, se je letos preselila na splet. Za vse tiste, ki ste septembrski Migimigi dan zamudili, ali pa bi radi preprosto spet zamigali doma, so vse koristne športne vsebine na voljo na spletu; vse, kar morate narediti za dostop, je, da oddate prijavo na www.migimigidan.si. Vendar pohitite – dostopne so samo še do 11. novembra!

Preženite bolečine v mišicah z delavnico Dina Murića

Dino Murić je profesionalni košarkar in diplomiran fizioterapevt, ki skrbi za vodenje fizioterapije v košarkarskem klubu Šenčur, kjer skrbi za preventivo in zdravljenje poškodb pri vrhunskih košarkarjih. Po končani diplomi se je vpisal na magisterij iz fizioterapije ter opravil vrsto ortopedskih in manualnih tečajev. V Trzinu kmalu odpira tudi svoj DM Fiziocenter, kjer se bo izvajala fizioterapija za paciente vseh starosti po ortopedskih in travmatoloških operacijah ter akutnih in kroničnih poškodbah. Specializirani bodo predvsem v rehabilitaciji športnih poškodb tako pri rekreativcih kot vrhunskih športnikih.

Če po treningih v mišicah občutite bolečine, bo za vas prava izbira Dinova delavnica sproščanja mišic s pripomočki. V mišicah lahko pri preobremenitvi ali dolgotrajnih intenzivnih ponavljajočih gibih ter zaradi nepravilne drže ali poškodb mišic in skeleta nastanejo miofascialne prožilne oz. »trigger« točke, ki so zelo občutljive in boleče. Po intenzivnih treningih nam lahko te točke zato onemogočijo nadaljnjo aktivnost. Na Dinovi delavnici se boste naučili, kako si lahko z nekaterimi pripomočki, kot so masažni valj, trigger žogice ali masažna pištola, in učenjem pravilne tehnike sproščanja sami pomagate pri uspešnem odpravljanju bolečin v mišicah.

Dinova delavnica je poleg ostalih brezplačnih in uporabnih vsebin na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato nikar ne odlašajte s prijavo!