danny Dobra karma

Vedeževalec razkriva: to vas čaka do konca leta ...

denis-avdić-show Svet24.si

VIDEO: Avdić končno razkril, zakaj so se 4 ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Ekskluzivno razkrivamo! Zakaj Jože Damijan že ...

stavka, medicinske sestre1 Svet24.si

Zaradi napovedane zamrznitve minimalne plače ...

Dodeljevanje-globe_Vir-Facebook-Gašper-Bizjak Necenzurirano

Lovili sprehajalce z rogljički, v domove ...

covid pizza Odkrito.si

Škatle za pizzo lahko zmanjšajo učinek ...

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo, ko so ...

Brezplačna joga obraza z Jasmino Turnšek

V okviru Migimigi dneva se je tudi letos zvrstilo ogromno uporabnih vsebin, od športnih treningov do zanimivih delavnic in predavanj. Za vse, ki ste Migimigi dan zamudili, so vse vsebine brezplačno na voljo na spletu – a le še dober teden.

V času epidemije, ko smo v marsikaterem pogledu omejeni bolj kot kadarkoli, so še posebej dobrodošle spletne vsebine, ki nam pomagajo, da želene aktivnosti izvajamo kar doma. Na www.migimigidan.si so le še do 11. novembra dostopne vadbe, delavnice in predavanja, s katerimi boste razmigali vse mišice v vašem telesu in pridobili uporabno znanje za zdravo življenje.

Med njimi boste našli treninge za izgubo maščobe, delavnico samoobrambe, predavanje o zdravi prehrani, … in trening obrazne joge! Kaj!? Ja, prav ste prebrali – obrazna joga je čisto svoja veja joge, in če bi jo radi spoznali, hitro oddajte prijavo in skupaj z Jasmino Turnšek razmigajte svoje obrazne mišice.

Obrazna joga z Jasmino Turnšek

Jasmina Turnšek je avtorica programa Obrazna Lifting joga po metodi Jasmine Turnšek, licencirana coachinja po metodi Louise Hay, mentorica za življenje brez travm, stresa in bolečin ter energetska in intuitivna terapevtka. Poznana je po edinstvenih, avtorskih programih, ki nas ponovno napolnijo z energijo, omilijo čustveno bolečino, povrnejo optimalno zdravje in okrepijo imunski sistem.

Jasminina Obrazna Lifting Joga je vadba, s katero sistematično izničimo posledice gravitacije, brišemo gubice na obrazu in z vajami intenzivno vplivamo na naš izgled, poleg tega pa aktiviramo hormonski sistem, vseh 5 glavnih organov in intenzivno vplivamo na energetsko stanje telesa. Joga obraza je celostna vadba, ki deluje globoko v našo notranjost na vseh nivojih. Za delavnico ne boste potrebovali nobenih posebnih 

Jasminina delavnica obrazne joge, skupaj s številnimi treningi, predavanji in delavnicami, je na www.migimigidan.si dostopna le še do 11. novembra, zato pohitite s prijavo!