mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Brezplačna joga obraza z Jasmino Turnšek

3. 11. 2020; 10.06
Avtor: Oglasno sporočilo
V okviru Migimigi dneva se je tudi letos zvrstilo ogromno uporabnih vsebin, od športnih treningov do zanimivih delavnic in predavanj. Za vse, ki ste Migimigi dan zamudili, so vse vsebine brezplačno na voljo na spletu – a le še dober teden.

V času epidemije, ko smo v marsikaterem pogledu omejeni bolj kot kadarkoli, so še posebej dobrodošle spletne vsebine, ki nam pomagajo, da želene aktivnosti izvajamo kar doma. Na www.migimigidan.si so le še do 11. novembra dostopne vadbe, delavnice in predavanja, s katerimi boste razmigali vse mišice v vašem telesu in pridobili uporabno znanje za zdravo življenje.

Med njimi boste našli treninge za izgubo maščobe, delavnico samoobrambe, predavanje o zdravi prehrani, … in trening obrazne joge! Kaj!? Ja, prav ste prebrali – obrazna joga je čisto svoja veja joge, in če bi jo radi spoznali, hitro oddajte prijavo in skupaj z Jasmino Turnšek razmigajte svoje obrazne mišice.

Obrazna joga z Jasmino Turnšek

Jasmina Turnšek je avtorica programa Obrazna Lifting joga po metodi Jasmine Turnšek, licencirana coachinja po metodi Louise Hay, mentorica za življenje brez travm, stresa in bolečin ter energetska in intuitivna terapevtka. Poznana je po edinstvenih, avtorskih programih, ki nas ponovno napolnijo z energijo, omilijo čustveno bolečino, povrnejo optimalno zdravje in okrepijo imunski sistem.

Jasminina Obrazna Lifting Joga je vadba, s katero sistematično izničimo posledice gravitacije, brišemo gubice na obrazu in z vajami intenzivno vplivamo na naš izgled, poleg tega pa aktiviramo hormonski sistem, vseh 5 glavnih organov in intenzivno vplivamo na energetsko stanje telesa. Joga obraza je celostna vadba, ki deluje globoko v našo notranjost na vseh nivojih. Za delavnico ne boste potrebovali nobenih posebnih 

Jasminina delavnica obrazne joge, skupaj s številnimi treningi, predavanji in delavnicami, je na www.migimigidan.si dostopna le še do 11. novembra, zato pohitite s prijavo!

foto: RA

prejšnji članek
Sprostite svoje mišice z brezplačno fizioterapevtsko delavnico z Dinom Murićem
Obsedena!
Sprostite svoje mišice z brezplačno fizioterapevtsko delavnico z Dinom Murićem
naslednji članek
Napad na kalorije: Brezplačen spletni trening z Ivo Jurov
Obsedena!
Napad na kalorije: Brezplačen spletni trening z Ivo Jurov
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska