1_dejan krajnc Dobra karma

Dejan Krajnc iskreno o svojem stanju: Trpim, a ne ...

Lola Montemaggi Svet24.si

Osemletno Mio našli v zapuščeni švicarski ...

roki kocevje ne moze nam niko nista pl Reporter.si

Romske tolpe terorizirajo Kočevje: umori, kraje, ...

testiranje, bris, koronavirus, ljubljana Svet24.si

Znani nedeljski podatki, toliko so jih "polovili" ...

POL299890221467 Necenzurirano

Bojan Požar le dobil plačilo za podporo vladi

1matic in damjan Njena.si

Damjan Murko navdušen nad Polkaholikom Maticem

1sanjski moški tekmovalke Njena.si

Tekmovalke so mislile, da je sanjski moški Franko...

Napad na kalorije: Brezplačen spletni trening z Ivo Jurov

Omejitev gibanja in zaprtje športnih centrov sta mnogim preprečila načrtovane in ustaljene športne aktivnosti. Marsikdo se je zato znašel v pomanjkanju gibanja in že komaj čaka, da se lahko znova dodobra prepoti.

Za vse tiste, ki pogrešate vadbo, tek z masko na obrazu pa vam ne diši, imamo odlično novico: brezplačne spletne vsebine iz letošnjega Migimigi dneva! Za dostop do vsebin oddajte prijavo na www.migimigidan.si in tudi vi zamigajte kar doma. Vsebine so na voljo le še dober teden, zato pohitite s prijavo!

Pokurite maščobe in izoblikujte mišice z dr. Ivo Jurov

Iva Jurov je simpatična doktorica medicine, asistentka Fakultete za šport ter elitna inštruktorica za Body Pump, Body Attack in GRIT. Je tudi specialistka in predavateljica za področje športne medicine, prehrane za rekreativne in profesionalne športnike ter zdrave prehrane.

Iva je poskrbela za trening, ki bo brez dvoma pospešil vaš srčni utrip in vas pustil dodobra prepotene. Z visoko intenzivnim Body Attack treningom boste pripomogli k izgubi telesne maščobe in izgradnji mišic, hkrati pa boste pospešili metabolizem in izboljšali funkcionalnost telesa. Ker je vadba visoko intenzivna, je primerna za tiste bolj športno aktivne.

Ne zamudite priložnosti da se razmigate doma! Ivin Body Attack in številne druge brezplačne športne vsebine so na www.migimigidan.si na voljo le še do 11. novembra, zato hitro oddajte prijavo!