krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Brezplačna spletna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom

29. 10. 2020; 08.00
Avtor: Oglasno sporočilo
Zaradi aktualnih razmer so se po državi zaprli športni centri, še vedno pa je pomembno, da svojo telesno pripravljenost vzdržujemo doma. Pri tem vam bodo prav prišle brezplačne vsebine z letošnjega Migimigi dneva, ki so le še do 11. novembra dostopne na spletu.

Za dostop do vsebin morate le oddati prijavo na www.migimigidan.si in tudi vi boste lahko zamigali varnem okolju vaše dnevne sobe. Hitro razmigajte prste, saj časa za prijavo ni več veliko!

Z Rokovo delavnico do samozavesti in fizične pripravljenosti

Rok Derenčin je inštruktor realne borilne veščine Kempo Arnis, ki se v Sloveniji poučuje v Ljubljani, Novem mestu, Litiji, Jesenicah, Lescah, Mariboru, Kranju in Kopru. Je nosilec več črnih pasov in se z borilnimi veščinami ukvarja že od svoje rane mladosti, danes pa svoje znanje deli v Ljubljani ter na seminarjih po svetu. Odlikujejo ga predvsem sistematičen pristop k poučevanju, občutek za delo z ljudmi ter smisel za humor, ki popestri še tako naporen trening.

Trening samoobrambe je primeren za vsakogar. Temelji na poznavanju vedenjskih vzorcev fizičnega napada, poznavanju lastnih reakcij ter obvladovanju močnejšega nasprotnika. Skupaj z Rokom se boste učili obrambe proti nekaterim najpogostejšim oblikam napadov ter se dotaknili elementov pravilnega ravnanja v kriznih situacijah. Podobno kot pri drugih borilnih veščinah tudi pri tem treningu vadeči pridobijo na samozavesti, istočasno pa poskrbijo tudi za fizično pripravljenost. Za izvedbo delavnice ne potrebujete nobene opreme, pripravite le blazino za vadbo.

Delavnica samoobrambe je poleg ostalih brezplačnih in uporabnih vsebin na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato nikar ne odlašajte s prijavo!

prejšnji članek
Zaprti športni centri? Brez panike, zamigajte od doma!
Obsedena!
Zaprti športni centri? Brez panike, zamigajte od doma!
naslednji članek
Kako se znebiti mozoljev?
Lepotičenje
Kako se znebiti mozoljev?
Preberite tudi