strelec Dobra karma

Kaj obdobje Strelca prinaša vsakemu od 12 ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. novembra

aleksandra pivec1 Reporter.si

Lagodno življenje bivše ministrice Aleksandre ...

covid-19 cepivo Svet24.si

Prioritetna lista cepljenja: najprej bi cepili v ...

Aleksander_Zupancic Necenzurirano

Vizjakov človek iz kabineta in za Petrol v ...

jurij-toločko, margo Odkrito.si

Igralec se je poročil s seks lutko

Ana Lu Lamut Njena.si

Najini mostovi: 'Klaro' razveselili oboževalci ...

Telefon, ki ne dopušča kompromisov

Na police je v začetku meseca prispela nova različica Samsung Galaxy S20, imenovana Fan Edition (FE). Novi telefon vključuje številne inovacije, s katerimi bodo tvoji selfiji, videoposnetki in screenshoti še bolj izpopolnjeni, na voljo pa je kar v šestih barvah, da se bo zagotovo popolno prilegal tvojemu stilu.

Samsung je ob oblikovanju telefona upošteval mnenja uporabnikov Galaxy pametnih telefonov in v njem združil funkcije, ki so uporabnikom najpomembnejše. Samsung Galaxy S20 FE pametni telefon se tako ponaša z gladkim drsenjem po zaslonu, kamero z umetno inteligenco, naprednim čipovjem, izjemno hitro povezljivostjo, zmogljivo baterijo in razširjenim polnilnikom.

Tudi ti vedno pogosteje komuniciraš s pomočjo screenshotov oziroma zajemanja zaslona? Galaxy S20 FE vključuje profesionalno glavno kamero in Selfie kamero z 31 milijoni slikovnih pik za še večjo kakovost. Tri kamere na zadnji strani ti omogočajo, da z lahkoto posnameš tisti dragocen posnetek brez filtra – z velikimi slikovnimi senzorji in obdelavo več kadrov lahko zdaj posnameš živahnejše posnetke, tudi pri šibki svetlobi.

Samsung Galaxy S20 FE, najstnica (2).jpg

Pri ustvarjanju vizualnih zgodb pa ti bo Galaxy S20 FE prišel še kako prav tudi s priljubljeno Vesoljno povečavo, ki omogoča do 30-kratno povečanje motiva na fotografiji, hkrati pa novi pameten telefon nudi priljubljena orodja za urejanje fotografij in videoposnetkov.

Ker telefona skoraj nikoli ne odložiš iz rok, ga lahko uporabljaš že kot modni dodatek. Elegantna zasnova Samsung Galaxy S20 pametnega telefona je zato na voljo v šestih različnih barvah – nebeško rdeči, nebeško oranžni, nebeško lila, nebeško zeleni, nebeško modri in nebeško beli. Z njegovim teksturiranim učinkom meglice pa bodo prstni odtisi na njem skoraj nevidni.

Samsung Galaxy S20 FE, najstnica (1).jpg

Da boš lahko uživala brez skrbi, kje napolniti telefon, je Samsung novi Galaxy S20 FE opremil s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan, nudi pa tudi Super hitro polnjenje. Ker je življenje lahko nepredvidljivo, pa je Galaxy S20 FE odporen na vodo in prah.

Če pravkar razmišljaš o nakupu novega Samsung Galaxy S20 FE, pa imamo zate odlično novico. Ob nakupu te čaka še prekrasno darilo: srebrna ura Galaxy Watch 46 mm! Sliši se super, kajne? Le pohiti z nakupom, saj akcija velja le še do 22. novembra 2020.

Več informacij o promociji najdeš tukaj.