danny Dobra karma

Vedeževalec razkriva: to vas čaka do konca leta ...

profimedia-0573381735 Svet24.si

Se je David Beckham čez noč tako postaral?

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Ekskluzivno razkrivamo! Zakaj Jože Damijan že ...

stavka, medicinske sestre1 Svet24.si

Zaradi napovedane zamrznitve minimalne plače ...

Dodeljevanje-globe_Vir-Facebook-Gašper-Bizjak Necenzurirano

Lovili sprehajalce z rogljički, v domove ...

covid pizza Odkrito.si

Škatle za pizzo lahko zmanjšajo učinek ...

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo, ko so ...

Oblikujte trebušček z brezplačno vadbo joge s Tinkaro Končar

Migimigi dan je tudi letos poskrbel za najboljši nabor športnih strokovnjakov z najboljšimi vsebinami in še boljšo družbo. Za vse tiste, ki ste septembrski Migimigi dan zamudili, so brezplačne vsebine še vedno dostopne na spletu.

Za dostop do vsebin morate le oddati prijavo na www.migimigidan.si in tudi vi boste lahko zamigali v vaši dnevni sobi. Vendar pozor – vsebine bodo na voljo le še do 11. novembra 2020, zato hitro razmigajte prste.

Joga za moč z mednarodno učiteljico joge

Tinkara Končar je joga učiteljica z več kot osemletnimi izkušnjami poučevanja joge, 1000-urnim certifikatom bikram joge, ter 500-urnim certifikatom Yoga Medicine, ki ga trenutno nadgrajuje s 1000-urnim. Od leta 2016 je s partnerjem Simonom solastnica Tinks Yoga centra, kjer ponujajo redne vadbe vseh vrst joge, predvsem pa nenehno podporo Tinks Yoga skupnosti. Svojo pot je začela v Združenih državah Amerike in s poučevanjem bikram joge nadaljevala po vsem svetu - Indija, Tajska, Izrael, Havaji in večina Evrope.

V okviru Migimigi dneva je Tinkara predstavila vadbo Joga za moč: trebušni ogenj, s katero boste začutili najglobljo trebušno steno. Poleg tega, da joga za moč oblikuje vaš trebušček, obenem tudi nudi odlično oporo spodnjemu delu hrbta. Z vadbo si boste tako zagotovili telo brez bolečin in lepo oblikovan trebušček. Primerna je tako za ženske kot moške, ne glede na to, ali ste začetnik ali nadaljevalec. Za izvedbo ne potrebujete nobenega predznanja, pred vadbo pa pripravite le blazino za vadbo.

Vadba joge za moč s Tinkaro je poleg ostalih brezplačnih in uporabnih vsebin na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato nikar ne odlašajte s prijavo!