oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

Goran Dragić 2 Odkrito.si

Goran Dragić odprl pametno košarkarsko igrišče...

Primoz Roglic, Lora Klinc Njena.si

Primož Roglič in Lora Klinc sta bila najprej le ...

Oblikujte trebušček z brezplačno vadbo joge s Tinkaro Končar

Migimigi dan je tudi letos poskrbel za najboljši nabor športnih strokovnjakov z najboljšimi vsebinami in še boljšo družbo. Za vse tiste, ki ste septembrski Migimigi dan zamudili, so brezplačne vsebine še vedno dostopne na spletu.

Za dostop do vsebin morate le oddati prijavo na www.migimigidan.si in tudi vi boste lahko zamigali v vaši dnevni sobi. Vendar pozor – vsebine bodo na voljo le še do 11. novembra 2020, zato hitro razmigajte prste.

Joga za moč z mednarodno učiteljico joge

Tinkara Končar je joga učiteljica z več kot osemletnimi izkušnjami poučevanja joge, 1000-urnim certifikatom bikram joge, ter 500-urnim certifikatom Yoga Medicine, ki ga trenutno nadgrajuje s 1000-urnim. Od leta 2016 je s partnerjem Simonom solastnica Tinks Yoga centra, kjer ponujajo redne vadbe vseh vrst joge, predvsem pa nenehno podporo Tinks Yoga skupnosti. Svojo pot je začela v Združenih državah Amerike in s poučevanjem bikram joge nadaljevala po vsem svetu - Indija, Tajska, Izrael, Havaji in večina Evrope.

V okviru Migimigi dneva je Tinkara predstavila vadbo Joga za moč: trebušni ogenj, s katero boste začutili najglobljo trebušno steno. Poleg tega, da joga za moč oblikuje vaš trebušček, obenem tudi nudi odlično oporo spodnjemu delu hrbta. Z vadbo si boste tako zagotovili telo brez bolečin in lepo oblikovan trebušček. Primerna je tako za ženske kot moške, ne glede na to, ali ste začetnik ali nadaljevalec. Za izvedbo ne potrebujete nobenega predznanja, pred vadbo pa pripravite le blazino za vadbo.

Vadba joge za moč s Tinkaro je poleg ostalih brezplačnih in uporabnih vsebin na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato nikar ne odlašajte s prijavo!