900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Modni favoriti, ki jih bomo to jesen kopirali od blogerk na Instagramu

15. 10. 2020; 11.28
Avtor: Oglasno sporočilo
Instagram je postal prava modna biblija. Vse, kar se pojavi na fotografijah modnih blogerk, takoj postane trend, ki si ga vsi želijo imeti. Tako smo bili v preteklih sezonah priča čedalje večji priljubljenosti mrežastih nogavic, raztrganih in odrezanih kavbojk, prevelikih puloverjev in majic, škornjev čez kolena, masivnih superg in številnih drugih trendov. Kaj nas čaka to jesen? Izpostavili smo 3 must have trende, ki jih boste rade nosile v tej sezoni.

Skočite v masivne gležnjarje

Znan rek pravi: Čim večje, tem boljše. Pripravite selfie kamere, saj se to jesen nosijo masivni nizki gležnjarji, kot so tile iz Deichmanna. So neustavljivo instagramski, udobni, lahko pa jih uporabite kot zaščitno orodje. J Ščitili vas bodo namreč pred vsemi vremenskimi sovražniki. Modne blogerke priporočajo: to sezono gležnjarje z debelimi in rebrastimi podplati kombinirajte z razigranimi oblekami. Izbrati morate le še slog. Motoristični, vojaški ali mestni – kateri je vaš?

Oborožite se z vzorci

Zakaj bi bila jesen modno dolgočasna, če obstajajo različni vzorci, s katerimi lahko poudarite svoj slog. Od priljubljenega pepita vzorca, živalskega potiska, pikčastih in kockastih vzorcev pa vse do kara. Letos bo modna igra zelo vznemirljiva. Ne glede na to, kateri slog najbolje obvladate, je vsak od teh vzorcev lahko casual, klasičen ali ultra šik. Modne blogerke priporočajo: za odmerek ženstvenosti izberite razigrana krila in obleke ter jih kombinirajte z vpadljivimi belimi ali casual črnimi gležnjarji Deichmann.

Odenite se v teksture

V preteklih sezonah smo pri zvezdah, vplivnežih in ljubiteljih mode lahko videli plašče iz umetnega krzna, pliša ali imitacije volne. To jesen pa bomo ta trend nosili tudi na torbicah. Čeprav vas ne bodo grele, pa bodo te torbice iz Deichmanna odličen modni dodatek, ki ne bo ostal neopažen. Teksture, ki jih krasijo, delujejo razkošno in zagotovo se bodo podale k vsakemu slogu. Modne blogerke priporočajo: torbice iz pliša nosite s prevelikimi jopami.

Pripravite osvetlitev in vadite selfie poze – čas je za vznemirljivo modno sezono. ;)

foto: Promocijski material

prejšnji članek
GLASOVANJE: Top Smrklja 2020!
Top Smrklja
GLASOVANJE: Top Smrklja 2020!
naslednji članek
UNIJA SMART ACCOUNTING – ODGOVOR NA POSLOVNE IZZIVE SODOBNEGA ČASA!
Obsedena!
UNIJA SMART ACCOUNTING – ODGOVOR NA POSLOVNE IZZIVE SODOBNEGA ČASA!
Preberite tudi