kartoskop Dobra karma

Dannyjev kartoskop od 21. do 26. oktobra: teden ...

3 Matej Križanič (STA) Svet24.si

Direktor DSO Preddvor Matej Križanič podal ...

erjavec desus bobo1 Reporter.si

Bodo zaradi epidemije prestavili kongres Desusa? ...

otroci DSO preddvor Svet24.si

Pretep med starostniki: »Vse jim uhaja izpod ...

tomaž-gantar Necenzurirano

Na ministrstvu za zdravje frči perje

lepa-brena, hišna-pomočnica Odkrito.si

Brenina hišna pomočnica je živi magnet

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Je luksuzni avtodom last ...

Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi inštruktor realne borilne veščine Kempo Arnis, Rok Derenčin, ki bo predstavil tehnike samoobrambe! Za dostop do delavnice se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!

Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!

Foto: Migimigi

Ste pripravljeni? 

Trening samoobrambe je primeren za vsakogar. Temelji na poznavanju vedenjskih vzorcev fizičnega napada, poznavanju lastnih reakcij ter obvladovanju močnejšega nasprotnika. Skupaj z Rokom se boste učili obrambe proti nekaterim najpogostejšim oblikam napadov, ter se dotaknili elementov pravilnega ravnanja v kriznih situacijah. Podobno kot pri drugih borilnih veščinah, tudi pri tem treningu vadeči pridobijo na samozavesti, istočasno pa poskrbijo tudi za fizično pripravljenost.

Migimigi
Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!
Migimigi

Rok Derenčin je inštruktor realne borilne veščine Kempo Arnis, ki se v Sloveniji poučuje v Ljubljani, Novem mestu, Litiji, Jesenicah, Lescah, Mariboru, Kranju in Kopru. Je nosilec več črnih pasov in se z borilnimi veščinami ukvarja že od svoje rane mladosti, danes pa svoje znanje podaja v Ljubljani ter na seminarjih po svetu. Odlikujeta ga predvsem sistematičen pristop k poučevanju, občutek za delo z ljudmi ter smisel za humor, ki popestri še tako naporen trening.

Migimigi
Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!
Migimigi

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačne delavnice tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačne DELAVNICE SAMOOBRAMBE ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!