kartoskop Dobra karma

Dannyjev kartoskop od 21. do 26. oktobra: teden ...

3 Matej Križanič (STA) Svet24.si

Direktor DSO Preddvor Matej Križanič podal ...

erjavec desus bobo1 Reporter.si

Bodo zaradi epidemije prestavili kongres Desusa? ...

otroci DSO preddvor Svet24.si

Pretep med starostniki: »Vse jim uhaja izpod ...

tomaž-gantar Necenzurirano

Na ministrstvu za zdravje frči perje

lepa-brena, hišna-pomočnica Odkrito.si

Brenina hišna pomočnica je živi magnet

Sara Rutar-Nova-Iskreno o Njena.si

Sara Rutar srečna, da se je rešila toksičnih ...

Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi znana coachinja in terapevtka Jasmina Turnšek, ki vas bo vodila skozi delavnico OBRAZNE JOGE, s katero se boste znebili gubic za vedno! Za dostop do treninga se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!

Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!

Foto: Migimigi

Ste pripravljeni? 

Obrazna Lifting Joga je vadba, kjer sistematično izničimo vpliv posledice gravitacije, brišemo gubice na obrazu in z vajami intenzivno vplivamo na naš izgled, poleg tega pa aktiviramo hormonski sistem, vseh 5 glavnih organov in intenzivno vplivamo na energetsko stanje telesa. Je celostna vadba, ki deluje globoko v našo notranjost na vseh nivojih.

Migimigi
Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!
Migimigi

Jasmina Turnšek je avtorica programa Obrazna Lifting joga po metodi Jasmine Turnšek, licencirani coach po metodi Louise Hay, mentorica za življenje brez travm, stresa in bolečin ter energetska in intuitivna terapevtka. Njena pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot polovico njenega življenja. Učila se je od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj s svojim znanjem in usmeritvami kaže pot vsem, ki so se odločili, da svoje življenje vzamejo v svoje roke in naredijo velik preboj na osebnem področju v smeri osebnostne rasti.

Migimigi
Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!
Migimigi

Poznana je po edinstvenih, avtorskih programih, ki nas ponovno napolnijo z energijo, omilijo čustveno bolečino, povrnejo optimalno zdravje in okrepijo imunski sistem ter nas pripeljejo tja, kamor vsi želimo – v mirni del nas, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen niso več samo iluzija in nekaj nedosegljivega, temveč naša resnica in pravica.

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačne delavnice tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačne delavnice OBRAZNE JOGE ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!