kartoskop Dobra karma

Dannyjev kartoskop od 21. do 26. oktobra: teden ...

3 Matej Križanič (STA) Svet24.si

Direktor DSO Preddvor Matej Križanič podal ...

erjavec desus bobo1 Reporter.si

Bodo zaradi epidemije prestavili kongres Desusa? ...

otroci DSO preddvor Svet24.si

Pretep med starostniki: »Vse jim uhaja izpod ...

tomaž-gantar Necenzurirano

Na ministrstvu za zdravje frči perje

lepa-brena, hišna-pomočnica Odkrito.si

Brenina hišna pomočnica je živi magnet

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Je luksuzni avtodom last ...

Prvič narazen podira rekorde v slovenskih kinodvoranah!

Hardin in Tessa sta s filmom Prvič narazen v prvem vikendu predvajanja v kina privabila več kot 6 tisoč obiskovalcev.

Prvič narazen - utrinek iz filma

Prvič narazen - utrinek iz filma

Foto: Promocijski material

Po šestmesečnem premoru so ljubitelji filma na velikih platnih končno dočakali knjižno uspešnico, ki so jo težko čakali že od lanskega aprila. Tega septembra se je filmski distributer Blitz Film & Video Distribution odločil obdariti vse ljubitelje romantičnega žanra in v kina po Sloveniji pripeljal film Prvič narazen (After We Collided).

Film Prvič narazen, posnet po knjižni uspešnici franšize Prvič (After) pisateljice Anne Todd je že v prvem vikendu prikazovanja potrdil svoj zvezdniški status, saj je v kina privabil več kot 6.000 gledalcev, kar je daleč največ, odkar so kina v Sloveniji ponovno odprta. Po uspešnem predvajanju prvega filma lansko leto so si oboževalci zaželeli več intimnih prizorov med glavnima protagonistoma Hardinom in Tesso, kar so v novem filmu Prvič narazen tudi dobili.

"Vse ljubezenske zgodbe so različne, ampak ta je zanimiva predvsem zato, ker je realistična. Prikazana je tako, kakor je, brez olepšav in brez skrivanja," je povedala ena od gledalk in oboževalk franšize, druga pa je zaključila: "Ljubezen je nepredvidljiva, nikoli ne veš, kako se bo končala."

Dogodki ob začetku predvajanja filma v Sloveniji so se pričeli že v sredo, 16. septembra, ko se je v ljubljanskem Koloseju odvila razprodana premiera Hitradia Antene, v štajerskem Mariboxu pa je film ob upoštevanju vseh ukrepov napolnih kar 7 kinodvoran.
V četrtek, 17. septembra so vsi Cineplexxi po Sloveniji gostili Ladies Night s filmom Prvič narazen, ki je bil prvi po ponovnem odprtju kin in več kot očitno so ga obiskovalke že močno pogrešale.  Skozi naslednje dni se je velik obisk kinodvoran nadaljeval in ob upoštevanju ukrepov si je Prvič narazen do danes ogledalo že več kot 6.000 Slovenk in Slovencev.

Prvic narazen (2).jpg
Prvič narazen - utrinek iz filma
Promocijski material

Prvi del franšize je lansko leto podiral rekorde na kinoblagajnah po svetu, s takšnim štartom v domačih dvoranah pa lahko rečemo, da se gre za enega najbolj pričakovanih filmov letošnjega leta, kaže pa nam tudi, da so obiskovalci željni novih filmskih naslovov in zabave v kinu, ter da so kina s spoštovanjem ukrepov varna in obiskana.