zvone seruga01 Dobra karma

Se bo Zvone Šeruga preslili v tujino? Glede na ...

otok vir Svet24.si

Na tem jadranskem otoku skoraj toliko turistov kot...

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

lpd 5 sezona Njena.si

POP TV predstavil junake 5. sezone šova Ljubezen ...

Kako izpovedati ljubezen?

Si zaljubljena? Lepo! Pa si to ljubezen že komu izpovedala ali jo držiš sama zase? Ali za njo vedo vsaj tvoje prijateljice, ki bi ti lahko pomagale z nasveti? Predstavili ti bomo tri načine, na katere lahko izpoveš ljubezen, ti pa izberi najprimernejšega, tistega, ki bo najbolj ustrezal tvoji situaciji.

Foto: Dreamstime

Neposredno priznanje
Če si pogumna in znaš stati za svojimi dejanji, potem je tebi namenjen neposreden pristop do priznanja oziroma izpovedi ljubezni. Je resno in iskreno priznanje. Preprosto mu poveš, napišeš, PRIZNAŠ, da si vanj zaljubljena. Slabost tega priznanja je, da si lahko hitro prizadeta, če te fant zavrne. Zato moraš biti za takšno potezo zelo močno dekle. 

Med vrsticami
Pri tem se malce zadržuješ, vse skupaj mu želiš razkriti z namigi. Morda se med malico usedeš poleg njega ali ga povabiš na sok. Nakazuješ mu, da si želiš njegovo družbo, in če se na povabilo ne odzove z nasmehom, zavrnitev sprejmeš z besedami »pa kdaj drugič«. Skratka, ne pritiskaš! Res pa je, da nekateri fantje težko dojamejo, zato boš na koncu morda morala uporabiti naš prvi nasvet.

Oba načina
Najboljša poteza je združitev obeh načinov. Namigi velikokrat pač niso dovolj – oziroma jih moraš dokončno razjasniti z neposrednim priznanjem.