Tanja Ribič Dobra karma

Tanjo Ribič v njeni igralski karieri podpirajo ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. septembra

ales ernecl yt2 Reporter.si

Kako kolumnist spletnega medija SDS razlaga ...

Lidija Jerkič ZSSS Svet24.si

Zveza proti večini Simičevih predlogov: ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Kako izpovedati ljubezen?

Si zaljubljena? Lepo! Pa si to ljubezen že komu izpovedala ali jo držiš sama zase? Ali za njo vedo vsaj tvoje prijateljice, ki bi ti lahko pomagale z nasveti? Predstavili ti bomo tri načine, na katere lahko izpoveš ljubezen, ti pa izberi najprimernejšega, tistega, ki bo najbolj ustrezal tvoji situaciji.

Foto: Dreamstime

Neposredno priznanje
Če si pogumna in znaš stati za svojimi dejanji, potem je tebi namenjen neposreden pristop do priznanja oziroma izpovedi ljubezni. Je resno in iskreno priznanje. Preprosto mu poveš, napišeš, PRIZNAŠ, da si vanj zaljubljena. Slabost tega priznanja je, da si lahko hitro prizadeta, če te fant zavrne. Zato moraš biti za takšno potezo zelo močno dekle. 

Med vrsticami
Pri tem se malce zadržuješ, vse skupaj mu želiš razkriti z namigi. Morda se med malico usedeš poleg njega ali ga povabiš na sok. Nakazuješ mu, da si želiš njegovo družbo, in če se na povabilo ne odzove z nasmehom, zavrnitev sprejmeš z besedami »pa kdaj drugič«. Skratka, ne pritiskaš! Res pa je, da nekateri fantje težko dojamejo, zato boš na koncu morda morala uporabiti naš prvi nasvet.

Oba načina
Najboljša poteza je združitev obeh načinov. Namigi velikokrat pač niso dovolj – oziroma jih moraš dokončno razjasniti z neposrednim priznanjem.