stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kako izpovedati ljubezen?

29. 6. 2020; 03.30
Avtor: K.M.
ljubezen

foto: Dreamstime

Si zaljubljena? Lepo! Pa si to ljubezen že komu izpovedala ali jo držiš sama zase? Ali za njo vedo vsaj tvoje prijateljice, ki bi ti lahko pomagale z nasveti? Predstavili ti bomo tri načine, na katere lahko izpoveš ljubezen, ti pa izberi najprimernejšega, tistega, ki bo najbolj ustrezal tvoji situaciji.

Neposredno priznanje
Če si pogumna in znaš stati za svojimi dejanji, potem je tebi namenjen neposreden pristop do priznanja oziroma izpovedi ljubezni. Je resno in iskreno priznanje. Preprosto mu poveš, napišeš, PRIZNAŠ, da si vanj zaljubljena. Slabost tega priznanja je, da si lahko hitro prizadeta, če te fant zavrne. Zato moraš biti za takšno potezo zelo močno dekle. 

Med vrsticami
Pri tem se malce zadržuješ, vse skupaj mu želiš razkriti z namigi. Morda se med malico usedeš poleg njega ali ga povabiš na sok. Nakazuješ mu, da si želiš njegovo družbo, in če se na povabilo ne odzove z nasmehom, zavrnitev sprejmeš z besedami »pa kdaj drugič«. Skratka, ne pritiskaš! Res pa je, da nekateri fantje težko dojamejo, zato boš na koncu morda morala uporabiti naš prvi nasvet.

Oba načina
Najboljša poteza je združitev obeh načinov. Namigi velikokrat pač niso dovolj – oziroma jih moraš dokončno razjasniti z neposrednim priznanjem.

prejšnji članek
Kaia Gerber ga obožuje
Lepotičenje
Kaia Gerber ga obožuje
naslednji članek
Zakaj smo dekleta bolj ljubosumna?
Obsedena!
Zakaj smo dekleta bolj ljubosumna?
Preberite tudi