ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

Noro pustovanje, ki bo navdušilo vso družino!

V Športno dvorano v Medvode, se v nedeljo, 23. februarja 2020, vse od 14. ure dalje, vrača tradicionalno pustovanje za celo družino, ki vsako leto znova navdušuje prav vse generacije!

Pustovanje

Pustovanje

Foto: Promocijsko gradivo

Tudi letos ne bo nič drugače, saj na vas čaka nepozaben spremljevalni program, ki bo navdušil tako najmlajše, kot tudi starejše obiskovalce. Med drugim bodo nastopili simpatična pevka, ki jo že od daleč prepoznamo po rožnatih laseh - Nika Zorjan, živahni zabavljači za vse generacije – Čuki, noro zabavni – Otroški Živ Žav v družbi Plesnega Mesta in še in še!

Pustovanje_otroci_ (1 of 41).jpg

Ne odlašajte! Hitro izberite svojo pustno masko in se nam pridružite. Tisti, ki boste najbolj izvirni, najbolj opazni in najbolj odštekani, pa se lahko potegujete celo za zelo zanimivo nagrado. Najboljše pustne maske bomo namreč nagradili s praktičnimi nagradami in z malo sreče ter izvirnosti gre ta lahko prav v vaše roke.

Pustovanje_otroci_ (18 of 41).jpg

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše obiskovalce, na katere čakajo zabavne animacije, otroški kotiček in še marsikaj drugega. Vstop je za vse obiskovalce brezplačen, zato hitro pobrskajte po omari, izberite svojo pustno opravo, jo nadenite in se nam pridružite v nedeljo, 23. februarja 2020, od 14. ure dalje v Športni dvorani Medvode.