jan in tilen klobasa 1 Dobra karma

Dvojčka Klobasa po Kmetiji to poletje zajemata z ...

severina Svet24.si

Severina je okužena, sina predala očetu

IGOR KRŠINAR 2 Reporter.si

VIDEO: Igor Kršinar v oddaji V zakulisju: No, pa ...

policija, slovenska policija, marica, splošno Svet24.si

Prijeli 47-letnega Martina Z., ki je osumljen ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Hojs z novim navodilom nad NPU

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj razkrila svojo večno ljubezen

Noro pustovanje, ki bo navdušilo vso družino!

V Športno dvorano v Medvode, se v nedeljo, 23. februarja 2020, vse od 14. ure dalje, vrača tradicionalno pustovanje za celo družino, ki vsako leto znova navdušuje prav vse generacije!

Pustovanje

Pustovanje

Foto: Promocijsko gradivo

Tudi letos ne bo nič drugače, saj na vas čaka nepozaben spremljevalni program, ki bo navdušil tako najmlajše, kot tudi starejše obiskovalce. Med drugim bodo nastopili simpatična pevka, ki jo že od daleč prepoznamo po rožnatih laseh - Nika Zorjan, živahni zabavljači za vse generacije – Čuki, noro zabavni – Otroški Živ Žav v družbi Plesnega Mesta in še in še!

Pustovanje_otroci_ (1 of 41).jpg

Ne odlašajte! Hitro izberite svojo pustno masko in se nam pridružite. Tisti, ki boste najbolj izvirni, najbolj opazni in najbolj odštekani, pa se lahko potegujete celo za zelo zanimivo nagrado. Najboljše pustne maske bomo namreč nagradili s praktičnimi nagradami in z malo sreče ter izvirnosti gre ta lahko prav v vaše roke.

Pustovanje_otroci_ (18 of 41).jpg

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše obiskovalce, na katere čakajo zabavne animacije, otroški kotiček in še marsikaj drugega. Vstop je za vse obiskovalce brezplačen, zato hitro pobrskajte po omari, izberite svojo pustno opravo, jo nadenite in se nam pridružite v nedeljo, 23. februarja 2020, od 14. ure dalje v Športni dvorani Medvode.