Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Polkaholiki navdušujejo: preverite kako zveni Petar Grašo v polka izvedbi!

29. 12. 2019; 01.37
Avtor: T. R.
polkaholiki

Polkaholiki: kamorkoli pridejo, popolnoma navdušijo. foto: Jaka Bizjak

Simpatični fantje iz skupine Polkaholiki navdušujejo s priredbami največjih svetovnih in tudi hrvaških hitov v slogu polke.

Pred kratkim so se štirje simpatični Slovenci - Matic, Žiga, Rene in Gašper odločili, da vsem generacijam približajo svojo ljubezen do polke. Praktično čez noč so zasloveli s polka priredbo uspešnic pevke Camile Cabello, Shawna Mendesa in Senidah, v kateri so ob spremljavi harmonike združili uspešnici 'Señorita' ter 'Mišići', ki trenutno beleži že več kot 135 tisoč ogledov na omrežju Youtube!

Polkaholiki: kamorkoli pridejo, popolnoma navdušijo. foto: Jaka Bizjak

Poleg priredb pa fantje izdajajo tudi svoje pesmi. Na radijskih in televizijskih postajah, družbenih omrežjih in koncertih lahko tako zasledimo tudi njihovo uspešnico 'Povej, povej', ki jo - tako kot se za prave Polkaholike spodobi - lahko poleg pop izvedbe, slišimo tudi v narodnozabavni različici!

Zaradi neverjetnega odziva slovenske in tudi hrvaške javnosti, ki jih primerja celo s svetovno znano zasedbo One Direction, so se fantje pod okriljem producentske ekipe, ki  nam je prinesla Luko Basija, BQL, Niko Zorjan in številne druge zvezde, odločili za novo priredbo - luč sveta je tako ugledala mešanica najbolj popularnih hrvaških pesmi Jelene Rozge, Mladena Grdovića in Nine Badrić. Priredba uspešnic 'Ne pijem, ne pušim', 'Dalmatinac' ter 'Dani i godine' je navdušila prav toliko kot njihova prva, če ne celo bolj. Trenutno na Youtubu v neizmerno kratkem času beležijo že več kot 300 tisoč ogledov, zato je zagotovo napočil čas, da izdajo novo priredbo. 

''Vsakič ko se odločimo za novo priredbo, nas navduši končni izdelek - kako lepo lahko zvenijo različne uspešnice v polka slogu,'' so nam zaupali fantje, ki dokazujejo, da lahko polka navdušuje tako staro, kot tudi mlado. ''Želeli smo se razlikovati od ostalih glasbenikov, zato smo poskusili moderne pesmi izvajati na drugačen, svojevrsten način. Ugotovili smo, da smo s polko ubrali pravo pot - navdušenje ljudi, ki z nami glasno prepevajo in navdušeno sprejmejo vsako našo priredbo in pesem, pa nam je dalo potrditev,'' še dodajajo fantje. 

Polkaholiki: kamorkoli pridejo, popolnoma navdušijo. foto: Jaka Bizjak

Pred nekaj dnevi so v javnost tako lansirali priredbo ene od največjih hrvaških pop uspešnic vseh časov. Kako zveni Petar Grašo in njegova 'Ako te pitaju' v polka slogu lahko preverite v spodnji videovsebini. Poleg simpatičnih fantov lahko v glavni vlogi videospota opazite tudi slovensko pevko Ulo Ložar

prejšnji članek
Justin Bieber napoveduje nov singel, album in turnejo 2020
Obsedena!
Justin Bieber napoveduje nov singel, album in turnejo 2020
naslednji članek
Lepa Afna postala skrivni Božiček
Lepotičenje
Lepa Afna postala skrivni Božiček
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska