Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To je uspešnica, ki je obnorela Slovenijo

11. 12. 2019; 06.12
Avtor: T. R.
polkaholiki

NOVO: POLKAHOLIKI OSVAJAJO SLOVENIJO! foto: Polkaholiki

Rene, Žiga, Gašper in Matic, ki sestavljajo zasedbo Polkaholiki, osvajajo Slovenijo - tokrat s svojo uspešnico 'Povej,povej'.

Štirje simpatični mladeniči, ki so se pred kratkim podali na pravi osvajalski pohod po Sloveniji in izven naših meja, so do sedaj navduševali s priredbami svetovnih ter hrvaških hitov, ki so jim dali narodnozabavno preobleko. Fante je namreč združila ljubezen do polke, ki jo med poslušalce širijo na zelo poseben, samosvoj način. Njihove priredbe v polka verziji so tiste, ki so jih izstrelile v višave in jim omogočile takojšnjo prepoznavnost. 

NOVO: POLKAHOLIKI OSVAJAJO SLOVENIJO! foto: Polkaholiki

Njihov mega uspeh, ki se kot vihar širi po celotnem Balkanu, je sicer prva povzročila narodnozabavna zmes dveh uspešnic (Mišići, ki jih sicer izvaja pevka Senidah ter Señorita, ki jo izvajata pevka Camila Cabello in Shawn Mendes), ki je ob spremljavi harmonike, praktično čez noč doživela neverjeten uspeh ne samo pri nas, temveč tudi pri naših sosedih.

Fantje pa nikakor ne počivajo. Pred kratkim so na željo poslušalcev celo izdali svojo prvo uspešnico z naslovom ''Povej, povej'', ki jo – tako kot se za prave polkaholike spodobi – lahko poleg pop verzije, poslušamo tudi v narodnozabavni verziji. Pesem, ki je obnorela tudi Slovence, je na radijske in TV lestvice prišla z decembrom.

V živo jih lahko slišite tudi v Murski soboti na Velikem dobrodelnem koncertu (19. 12.), v diskoteki Anton v Cerkvenjaku (21. 12.), na Orfejčkovi paradi na Ptuju (26. 12.), na Trgu Leona Štuklja v Mariboru (27. 12.), na tradicionalnem prednovoletnem koncertu v hali Golovec, Celje (28. 12.), ter na Pogačarjevem trgu v Ljubljani (29. 12.).

prejšnji članek
Kako izbrati popolno podlago?
Lepotičenje
Kako izbrati popolno podlago?
naslednji članek
Slovenska pevka predstavlja novo mojstrovino
Obsedena!
Slovenska pevka predstavlja novo mojstrovino
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija