Alfi Nipič ponovno hospitaliziran Svet24.si

Alfi bo prvič po 50 letih silvestrovo prebil doma

zlomljeno srce Dobra karma

Kako pozdraviti zlomljeno srce? To je 5 idej!

MLADI MOŠKI, PRIJATELJI Svet24.si

Bolezen, ki obišče moške po 50. letu

juric2 Foto_preckanje enega izmed mnogih vototokov na severnem polotoku Svet24.si

Prej bi spila urin kot nujno zalogo vode

torta Dobra karma

12 astro znakov: kaj naj jedo in čemu se naj ...

ana-dolar Njena.si

Ana in Roman sta se ločila

tanja balabanić Njena.si

Na Kmetiji dobila tisto, po kar je prišla

Pevec Tarapana Banda zamudil na svojo poroko

Tarapana Band predstavlja novo pesem „Momačka“ za katero so posneli tudi nadvse zabaven videospot. Fantje so v štirih letih delovanja nabrali že več kot 35 milionov ogledov na You Tubu v začetku leta 2020 pa bodo izdali svoj prvi CD.

Foto: Tarapana Band

Momačka je deveta pesem benda, ki ga sestavljajo Slovenec, Hrvat, Srb in Hercegovec. Po hitih Vidim te u bijelom, Neženja, Genijalno in duetih z Nives Celzijus, Učiteljicami ter Matejem Bulićem so fantje tokrat pripravili prav posebno pesem s poročno tematiko.

Rok, ki v bendu predstavlja slovensko četrtino je poleg primarne vloge kitarista, prevzel tudi režisersko palico in je zaslužen za snemanje spota, pojasnil pa nam je prigode s snemanja.

tarapana-band

“Spot smo snemali kar tri dni v Samoboru in Ljubljani in moram priznati, da je bilo to eno najzahtevnejših in obenem najzabavnejših snemanj do sedaj. Celotno situacijo nam je oteževalo vreme, saj je neprestano deževalo. Zgodba spota gre tako, da Frano zamuja na svojo poroko, ker je prejšno noč imel noro fantovščino. Vožnjo na poroko mu otežijo številni komični zapleti, pred oltarjem pa ga nestrpno čaka nevesta v družbi svatov. Najbolj nenavadno je, da se v spotu pojavi kokoška, ki nas je vse navdušila z igralskimi sposobnostmi. Kaj se je vse zgodilo in ali je Frano uspel priti pravočasno na svojo poroko, pa poglejte v spotu”, je v smehu dodal Rok.

Frano, kateremu pripada glavna vloga v skupini in tudi v spotu pa je o novi pesmi povedal: “Velik privilegij je, da je član našega benda znani skladatelj in tekstopisec Dušan Bačić, ki je ustvaril številne hite za Severino, Jeleno Rozgo, Saša Kovačevića … Ko smo se v avtu peljali na koncert, smo poslušali demo posnetke in „Momačka“ je bil eden od njih. Jaz sem ustavil posnetek in rekel Dušanu, da ta pesem mora biti naša. Enostavno sem jo začutil. Mislim, da nobena fantovščina več ne bo minila brez „Momačke“, tudi na moji ne bo manjkala, seveda ko bo čas za to.”

Več utrinkov s snemanja videospota pa preverite v spodnji fotogaleriji >>>