ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Velika Aktualova družina v pričakovanju …

19. 11. 2019; 02.49
Avtor: T. R.
aktual

Aktualova jutranja ekipa foto: Radio Aktual

Zgodba najbolj poslušane radijske postaje v Sloveniji – radijske postaje Aktual – se bere kot pravljica.

Začela se je pred zavidljivimi 12-imi leti, danes pa najbolj poslušan dnevni program, ki ga vsak dan spremlja več kot 250.000 poslušalcev, soustvarja ekipa, ki šteje več kot 40 radijskih voditeljev, novinarjev, producentov in še mnogih drugih.

''Da smo že toliko časa najbolj poslušan radio v Sloveniji, je zaslužna nepogrešljiva ekipa, v kateri so tako Olga, ki pridno čisti naše prostore, Simon, ki skrbi za tehnično podporo, Tomaž, ki bedi nad oglasnimi bloki za celo Slovenijo, do edinstvene voditeljice Anite Gošte. Če samo eden od nas ni v redu, smo težko najboljši,'' poudari eden izmed urednikov radia Aktual, Klemen Bunderla.

Uredniški trio, ki bdi nad najbolj poslušanim programom v Sloveniji (z leve: Mitja Grajzar, Klemen Bunderla in Jure Ličen). foto: Radio Aktual

Uredniški trio, ki bdi nad najbolj poslušanim programom v Sloveniji, sicer sestavljata še dva prav tako vrhunska voditelja – Mitja Grajzar in Jure Ličen. Slednji poudarja, da ustvarjajo najlepšo radijsko zgodbo v celotni regiji. ''V naši radijski družini smo zelo povezani, kar poslušalci čutijo prek etra,'' pove, Mitja pa pritrdi, da niso nič kaj drugačni od njih. ''Preprosti smo in iskreni – kot naši poslušalci, kemija pa je obojestranska,'' doda Klemen. 

Fantje nam zaupajo, da imajo srečo, saj imajo najboljše poslušalce na svetu. ''Naši poslušalci so naši največji prijatelji. In za prijatelja bi naredil le vse najboljše,'' dodajo in poudarijo, da vsako leto poskrbijo za koncerte, na katerih se tudi v živo srečajo z njimi in skupaj preživijo nekaj dragocenih trenutkov.

aktual foto: Arhiv

''Če še niste feštali z nami, morate poskusiti,'' pravi Jure in doda, da bo to zagotovo ena od najlepših izkušenj vašega življenja. Aktualovi koncerti so nabiti s pozitivno energijo. To so dragoceni trenutki, ki jih je težko opisati z besedami, nam zaupajo in dodajo, da že komaj čakajo Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra v Stožicah.

''Vsi smo tako neučakani, kot bi čakali Božička,'' hudomušno pripomni Klemen, ki bo tudi letos vodil slavnostni dogodek, vendar tokrat ne bo sam, saj se mu bo pridružila simpatična in zgovorna Ajda Mlakar. ''Prihod po pisti, ki se konča že globoko med ljudmi, je kot prihod v dnevno sobo, ko praznuješ rojstni dan. Dejansko je naš rojstnodnevni koncert kot praznovanje rojstnega dne. Samo veliko večje, namesto radia pa živi nastopi največjih glasbenih ikon,'' pove o neprecenljivi izkušnji, ki se je tudi Juretu zasidrala globoko v srce.

''To je eden od tistih čudovitih spominov, ki mi bo grel srce za vedno,'' doda in poudari, da vas letos čaka popoln večer z renomiranim programom, polnim presenečenj, v katerem boste skupaj ustvarjali najlepše spomine.

Po več kot 10-ih razprodanih spektaklih, ki jemljejo dih in večerih, ki so več kot 150.000 obiskovalcev pustili brez besed, se Aktualov 12. rojstni dan namreč vrača z največjim ekskluzivnim naborom glasbenih legend vseh časov! Z ekipo in poslušalci bodo praznovali Zlatko Pejaković, Jasna Zlokić, Mladen Grdović, Meri Cetinić, klapa Kampanel, Čuki in Jelena Rozga.

Pridružite se jim tudi sami in doživite spektakel, ki je navdušil že več kot 150.000 obiskovalcev v zadnjih 12-ih letih!

Najcenejše vstopnice samo še do petka, 22. novembra, do 20.00 ure na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in Mynight.si.

prejšnji članek
NOVO: Grupa Best izdala videospot, ta pa je med oboževalkami dvignil veliko prahu
Obsedena!
NOVO: Grupa Best izdala videospot, ta pa je med oboževalkami dvignil veliko prahu
naslednji članek
Aktualov 12. rojstni dan: SAMO ŠE DANES NAJCENEJŠE VSTOPNICE!
Obsedena!
Aktualov 12. rojstni dan: SAMO ŠE DANES NAJCENEJŠE VSTOPNICE!
Preberite tudi