janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

zdravko-počivalšek Svet24.si

Pokleknili so na koruzo, a pokora še ni prinesla ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

Košarkar naj bo: Si videla, kakšen je postal Ranta?!

Te zanima, kakšen je glavni junak Ranta v drugem delu filma Košarkar naj bo? Leto starejši, še bolj postaven in še bolj zaljubljen!

Ranta (Klemen Kostrevc) in Metka (Gaja Filač)

Ranta (Klemen Kostrevc) in Metka (Gaja Filač)

Foto: arhiv filma

Pa smo ga dočakali, drugi del filmske uspešnice Košarkar naj bo! Zgodba se odvija leto kasneje, ko poletno predpočitniško vzdušje pretresejo nepredvidene šolske obveznosti, ljubezenske težave in košarkarski zapleti. Ampak veš kaj, postavni Ranta in druščina se ne dajo!

Ustvarjalci družinske komedije KOŠARKAR NAJ BO 2 so pretekli konec tedna objavili uradni napovednik drugega dela velike filmske uspešnice. Težko pričakovano nadaljevanje v kinematografe po Sloveniji prihaja v četrtek, 26. septembra. Si ga boš ogledala tudi ti?

Drugi del zgodbe vas bo prikoval pred veliko platno!

Kot že veste iz prvega dela zgodbe, je Ranta postal izjemen športnik in privlačen mladenič. S tem je prišla tudi prva ljubezen Metka, ki jo je kljub oviram uspel osvojiti s pomočjo najboljšega prijatelja - glasnega in drznega Smodlaka. Z njim in Metko ob strani je Ranta dosegal višave na vseh področjih.

Drugi del filma nadaljuje zgodbo prvega, a leto kasneje. Na videz je vse v najlepšem redu, ko poletno predpočitniško vzdušje pretresejo nepredvidene šolske obveznosti, ljubezenske težave in košarkarski zapleti. Toda Ranta in druščina se ne dajo …

KOŠARKAR NAJ BO 2_poster.jpg
Družinska komedija KOŠARKAR NAJ BO 2
Arhiv filma

Gojimir Lešnjak - Gojc bo povzročal velike težave!

Pod nadaljevanje se kot scenarist ponovno podpisuje mladinski pisatelj Primož Suhodolčan, medtem ko je režijo tokrat prevzel Boris Bezić. Na filmska platna se v novi zgodbi vračajo vsi osrednji liki: poleg Rante (Klemen Kostrevc) tudi njegov najboljši prijatelj Smodlak (Matija Brodnik), njegovo dekle Metka (Gaja Filač) in odrasli del ekipe z učiteljem telovadbe Salto (Marko Miladinović) in managerjem Tinijem Trsko (Lado Bizovičar) na čelu. Največ težav bo druščini, ki zdaj zaključuje devetletko, v šolskih klopeh še naprej delal učitelj geografije Tundra (Gojmir Lešnjak - Gojc), na košarkarskem igrišču pa jim žog (in še česa) ne bo premešal zgolj nasprotnik, ampak tudi novi soigralec Jožko (Domen Novak).