mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Veliki jesenski horoskop

7. 9. 2019; 12.57
Avtor: Kristina Strašek
horoskop

Kaj prinaša teden?

Si pripravljena na šolo in letošnjo jesen? Preveri, kaj ti za šolo in za ljubezen napoveduje veliki horoskop!

Rojstni dan:

Lili Reinhart, 13. september 1996, devica

Lili Reinhart foto: Profimedia



Jimin, 13. oktober 1995, tehtnica

Jimin foto: splet

OVEN

Šola: Začetek šolskega leta bo vse prej kot preprost. Z mislimi boš še vedno pri počitnicah, a pazi, da s tem ne dobiš že prve slabe ocene. Če želiš uspešno speljati to šolsko leto, boš morala pri sebi predelati veliko stvari, predvsem pa se začeti jasno zavedati, za kaj natanko se tokrat trudiš. Moraš imeti vizijo prihodnosti, ustvari rutino in se je drži.

Ljubezen: Novo šolsko leto, nov začetek v ljubezni. Poletje je dalo svoje trenutke, a te zdaj postavi na stran in se odpri novostim. Če si v zvezi, se lahko ta konča, a v tvoje dobro. Če si samska, boš morala za napredek nehati toliko hrepeneti po nekdanji simpatiji, saj boš drugače spregledala novo priložnost. Jesen ti prinaša več samozavesti, kar pa bodo začutili tudi fantje. Bodi drzna!

BIK

Šola: V tebi je velik potencial, ki ga lahko v tem šolskem letu tudi pokažeš. Imela boš možnost delanja na starih ciljih, ki jih več kot očitno nisi želela podeliti z drugimi. Vedi, tvoje sanje so uresničljive, a boš morala zanje garati. Imaš podporo, ki jo potrebuješ, zato jo izkoristi. Za pravi uspeh se boš morala odpreti ljudem in kdaj tudi prositi za pomoč. Cilj boš dosegla na drugačen način, kot si sprva mislila.

Ljubezen: Začetek šolskega leta bo v tebi sprožil proces čiščenja, kar pa lahko ustvari kar nekaj težkih trenutkov. Hrepenenje po simpatiji in poletnih romancah bo močno, a naj ne prevzame vodilne vloge. Jesen ti ponuja nova poznanstva, ne spreglej jih. Ga želiš osvojiti? Naredi prve korake, uporabi čare. Dosežeš lahko vse, kar želiš, če svoje atribute uporabiš sebi v prid. Ne bodi kot vse druge.

DVOJČKA

Šola: Zakorakala si na novo pot, ki pa ti prinaša velike uspehe. Ponudila se bo nova priložnost. Morda začenjaš leto v novi šoli, morda se v razredu pojavi nov sošolec. V vsakem primeru je to šolsko leto zate izjemno pomembno. Septembra se ti bo porodila nova ideja, ki pa jo moraš še dodelati. Posvetuj se s profesorji, začni delati na njeni uresničitvi. Vključi se v krožke, morda začni kakšnega kar sama.

Ljubezen: Spremembe v šoli prinašajo tudi spremembe v ljubezni. Stkala se bodo nova poznanstva, ki pa jim daj čas, da se počasi razvijajo. Če boš hitela, se zaletavala, bo ves trud zaman. Ob tebi se bo pojavil resen fant, s katerim bi lahko začela novo pravljico. Da se zbližata, moraš znižati pričakovanja, saj te ta večkrat oropajo prave ljubezni. Prepusti se toku.

RAK

Šola: S koncem poletja se boš morala zbrati in premisliti, kaj želiš doseči z izobrazbo. Preveč si v oblakih. Preteklo leto je imelo svoje vzpone in padce, iz katerih bi se morala kaj naučiti. Zbranost bo zahtevana že z začetkom šolskega leta. Pokaži profesorjem svojo željo po uspehu. Priporočamo ti, da se vržeš v pisanje, ustvarjanje, saj je to tvoja močna točka.

Ljubezen: V ljubezni boš morala v tem letu biti veliko bolj drzna in odprta. Septembra se boš morala spoprijeti z lastnimi strahovi, ki te že dalj časa v ljubezni držijo nazaj. Res misliš, da mora fant vedno vse narediti prvi? Ne pravimo, da moraš biti vsiljiva, pravimo, da moraš znati prefinjeno pokazati, kaj si od njega želiš. Pridi ven iz svojega oklepa in ga očaraj s svojo milino.

LEV

Šola: Prvi dnevi šole bodo sila zabavni in tudi sama boš odprta. Kot prava levinja boš prevzemala pozornost, se postavila v samo središče skupine. Uporabi svojo energično naravo, ki premami množice, in si okoli sebe že na začetku ustvari krog pravih ljudi. Tokrat lahko nizaš uspeh za uspehom, a boš morala znati komunicirati. Poveži se s profesorji, ker se ti bo to obrestovalo.

Ljubezen: Veliko dobrega se ti lahko zgodi, če nehaš biti takšna boječka v ljubezni. Biti moraš vodja. A vedi, vodja ni tiran, ki vsiljuje svoj prav. Tvoj problem je, da preveč bežiš pred odgovornostjo, precej rada pa tudi prelagaš krivdo na druge. Obojega se čim prej odvadi, če želiš imeti ljubečo zvezo. Če boš preveč nergala, boš prevarana ali zapuščena. Pridobi samozavest, s težavami se spoprijemaj pogumno in z razumom.

DEVICA

Šola: Začetek šolskega leta bo zate veliko bolj umirjen kot za večino. Že po naravi si nekoliko bolj prizemljena. Težave ti lahko dela le tvoja občasna zaprtost pred svetom. Sramežljivost je sicer normalna, a vedi, da boš morala za pridobivanje prijateljev to premagati. Načelno se ti ni treba ničesar bati, saj je pred teboj umirjen čas. Vse bo teklo kot po maslu in dobro se boš počutila.

Ljubezen: Z novim šolskim letom se ti kaže tudi prihod nove simpatije. Ob tebi je šarmanten dečko, ki zna z besedami. V nasprotju s teboj ni sramežljiv in zaveda se svojih adutov. Pri njem nikar ne nasedaj prehitro vsem besedam, ker večkrat obljubi več, kot lahko da. Ostani umirjena. Precej zanimiva boš fantom v okolici in tako ti pozornosti ne bo manjkalo.

TEHTNICA

Šola: Pred teboj je bolj otožna jesen, ki pa bo posledica premlevanja zgodovine. Predvsem v prvih tednih jeseni se boš spopadala z nekaj več žalosti, o kateri pa se pogovori s prijateljicami. Šola bo od tebe zahtevala več zbranosti, saj boš drugače precej hitro zapadla v že znane težave. Uči se od napak. Profesorji ti lahko v tem letu veliko pomagajo, če jih prosiš za pomoč.

Ljubezen: V ljubezni lahko pride do manjših premikov, ki pa jih boš morala sprožiti sama. Ja, dejansko bo treba narediti zloglasne prve korake. Pri simpatiji ti lahko pomaga starejša ženska. Zate ima nasvete, ki ti bodo pomagali pri poglabljanju odnosa, dobri pa bodo tudi za prihodnost. Deluj bolj odraslo, saj boš s tem izstopala. Fante boš premamila s svojim razumom.

ŠKORPIJON

Šola: Področje izobrazbe bo tokrat v znamenju povezovanja in medsebojne pomoči. Medtem ko lahko sama dosežeš veliko, ti bo pomoč drugih prišla še kako prav. Ob tebi se kaže dober prijatelj, s katerim lahko delaš projekte, prav tako pa te bo podpiral pri učenju. Imela boš tudi podporo profesorja, a utegne se zgoditi, da se sošolci ne bodo najbolje odzvali.

Ljubezen: Pred tabo je jesen, polna ljubezni. Obeta se ti nov začetek oziroma poglobitev že obstoječega odnosa. Ljubezen bo cvetela in ti z njo. Pri poglabljanju zveze ti lahko pomaga tretja oseba, ki je morda skupni prijatelj. S simpatijo oziroma partnerjem bodi iskrena, saj lahko laži pripeljejo do hitrega konca. Vmešal se bo nekdo na novo, a bo to le test vajine pripadnosti.

STRELEC

Šola: V tem šolskem letu boš imela ob sebi dva klana. Prvi ti bodo pomagali cveteti in domov prinašati dobre ocene, drugi pa te lahko spravijo tudi med cvekarje. Veliko bo zahrbtnosti in izigravanja, zato bodi previdna pri izbiri prijateljev. Ja, zabava je normalna, a ne na račun ocen. Te so namreč za prihodnost dejansko pomembne. Ne podlezi slabi družbi.

Ljubezen: V ljubezni boš morala začeti delovati veliko bolj razumno in odraslo, ne pa samo iskati težav. Preveč si zaletava, kar ti večkrat uniči odnose. Imela boš novo priložnost, a ta bo zahtevala več časa za razvoj. Umirjeno pristopaj, ne ustvarjaj si iluzij ali visokih pričakovanj. Na njegova dejanja poglej z več zornih kotov in se prilagodi.

KOZOROG

Šola: Če se kdo lahko veseli novega začetka šolskega leta, si to vsekakor ti. Žela boš uspeh za uspehom in ves tvoj trud v preteklosti bo končno poplačan. Cvetela boš, kar se lahko pozna tudi na tvojih ocenah. Morala boš znati uporabiti znanje preteklega leta, prav tako pa ti svetujemo, da prevzameš nove funkcije, predvsem vodstvene. Bi bila morda predsednica razreda?

Ljubezen: V ljubezni se, na splošno gledano, v jeseni še ne bo veliko dogajalo, saj bo šola prevzela pozornost. Če si samska, ti lahko namignemo, da boš novo simpatijo spoznala v šolskem klubu, kjer utegne biti on tudi med glavnimi. Kaže se njegova resna narava, prav tako se lahko pohvali z lepimi uspehi. Odpri oči. Zasedene boste partnerjem morale dati več svobode.

VODNAR

Šola: Začrtala si novo pot in treba bo sprejeti pomembno odločitev. Pred tabo bosta dve možnosti, ki pa vsaka po svoje prinašata neki napredek. Izbiraj prijatelje in pazi, čigavim besedam boš verjela. V tem letu boš delala za prihodnost in pomembno je, da imaš cilj jasno pred očmi. Z jesenjo se boš spoprijela s prvo težavo, ki pa je mirno rešljiva. Ne paničari!

Ljubezen: Nehaj se obnašati, kot da si stara mama, in začni delati tudi na sebi. Le tako boš v resnici opažena. Preveč izhajaš iz zastarelih prepričanj, prevečkrat tudi analiziraš stare scenarije. Veš, sama sebe držiš nazaj s tem, ko se toliko razdajaš zavoljo ljubezni. Ja, imela si nekaj spodletelih simpatij. A takoj ko daš sebe na prvo mesto, boš priklicala tudi pravo ljubezen.

RIBI

Šola: Tvoje misli bodo obdane s srčki, kar lahko škoduje področju šole. Morala boš najti ravnovesje med šolo in ljubeznijo, če želiš v tem letu uspeti. V tebi se bo zbudila nova strast, na njej bo tudi smiselno delati. Tvoj problem je, da preveč čakaš in spiš na lovorikah. Ja, gre ti dobro, a če bi se malce potrudila, bi ti šlo še boljše. Definiraj, kaj želiš v življenju doseči, in s tem daj učenju namen.

Ljubezen: V ljubezni bo precej vihravosti in razdvojenosti, zaradi česar lahko trpi šola. Pri sebi boš morala najti svoj mir, če ga ne boš, boš nenehno delala napačne poteze. V tvoji okolica sta dva fanta, ki bosta želela tvojo pozornost, a le en je je v resnici vreden. Popazi na čustvene izpade, ker ti lahko škodujejo, tako da lahko na koncu ostaneš sama.

prejšnji članek
Je nova pesem Camile res o Shawnu?
Obsedena!
Je nova pesem Camile res o Shawnu?
naslednji članek
Demi Lovato navdušila z objavo celulitaste zadnjice
Obsedena!
Demi Lovato navdušila z objavo celulitaste zadnjice
Preberite tudi