favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kam na zmenek?

14. 9. 2019; 09.00
Avtor: A.K.
par

ljubezen foto: Profimedia

Zate smo zbrali nekaj idej, kam lahko s fantom odideta na zmenek.

Ker se zavedamo, da ti verjetno vedno primanjkuje denarja, s svojo ljubeznijo pa si vseeno želiš preživeti čim več časa in si kaj tudi privoščiti, smo zate pripravili seznam krajev, ki jih lahko obiščeš s fantom, ne da bi za zmenek zapravila preveč denarja. 



1. Piknik na prostem
Vse, kar potrebuješ, je odeja ali brisača, da se bosta lahko nekam usedla, in košara, v katero boš spravila dva kozarčka in prigrizek, ki ga lahko pripraviš že doma. Čeprav ti to morda zveni nenavadno, verjemi, da bosta uživala oba in si ta zmenek tudi večno zapomnila. 

piknik foto: Profimedia

2. Bolšji sejem


Naberi nekaj drobiža iz šparovčka in odpelji svojega fanta na bolšji sejem v bližini. Ločita se in drug drugemu kupita simpatično darilo, ki se vama zdi najprimernejše, nato si oglejta, kateri je izbral boljše darilo in kateri je zanj odštel manj denarja. 

3. Nabiranje sadja
Pozanimajta se, kje je kakšna bližnja kmetija in sadni nasad, kjer lahko odkupita sadje, ki ga nabereta. Nato pojdita domov in skupaj specita sadno pito ali kakšno drugo pecivo s sadjem. 

4. Obiščita kakšno predstavo 
Morda se sliši drago, a tak zmenek si bosta zagotovo zapomnila. Raje kot v kino se odpravita na kako zanimivo predstavo, na kateri se bosta zagotovo zabavala. To bo popolnoma drugačna izkušnja kot obisk kina. 

5. Kuhajta skupaj
Poišči kak preprost recept in pripravi potrebne sestavine, nato pa povabi svojo ljubezen na obisk in si skupaj skuhajta romantično večerjo. 

6. Pojdita v hribe
Si lahko zamisliš kaj bolj romantičnega od razgleda na vrhu visoke gore? Če nisi v formi, si izberi kak nižji bližnji hribček, kot je v Ljubljani na primer Šmarna gora, če pa si fizično dobro pripravljena, pojdita kam više!

7. Kaj novega ga nauči
Igraš tenis, rišeš, kuhaš, slikaš? Potem mu lahko ponudiš inštrukcije za svoj hobi in mu pustiš še en vpogled v svoje življenje. Poleg tega ga boš navdušila, ko mu boš predstavila stvari, v katerih si resnično dobra. 

par foto: Profimedia


8. Skupaj pojdita na informativne dneve
Pelji ga na dan odprtih vrat, informativni dan v srednjo šolo po tvoji izbiri ali na fakulteto in se skupaj pozanimajta, katera je prava za vaju in vajino prihodnost. 

9. Sprehod po tovarnah
Pozanimaj se, katera tovarna v vajini bližini ponuja oglede, in vaju prijavi. To bo zmenek, ki bo obema ostal še dolgo v spominu. 

10. Pomagajta na domačem vrtu
Skupaj lahko preživljata čas tudi v krogu domačih. Ponudita pomoč pri grabljenju listov, košenju trave, pletju plevela ali obiranju sadnih dreves in navdušita starše. Videli bodo, da drug na drugega odlično vplivata. 

11. Pojdita lovit ribe
Zna tvoja ljubezen ravnati z ribiško palico? Prosi ga, naj te nauči. Načrtujta prijeten izlet: najprej pojdita lovit ribe, potem pa si privoščita kosilo v vajini najljubši restavraciji. Ali še bolje – specita jih doma za kosilo, nato se odpravita na najljubšo sladico. 

12. Prostovoljca – zakaj pa ne?
Poleg tega da tako preživita skupni čas, bosta naredila tudi nekaj dobrega. Postanita prostovoljca v bližnjem zavetišču za živali ali povprašajta naokoli, komu bi vajina pomoč prišla najbolj prav. Morda celo na Rdečem križu. 

13. Kartanje je lahko zabavno
Če nimata idej, kaj bi počela in kam bi šla, pripravita prigrizke in odigrajta nekaj partij kart. Sploh ni nujno, da to počneta doma, lahko se odpravita tudi v bližnji park. 

14. Skupno fotografiranje
Vzemita si en dan in pojdita na lepe bližnje kraje ter drug drugega fotografirajta. Vzemita si čas in naredita malenkost bolj profesionalne fotografije, ki jih lahko nato pospravita v vajin prvi skupni foto album. 

15. Odkrivanje bližnjih krajev
Pojdita raziskovat okolico! V bližnje mesto se lahko odpeljeta tudi z vlakom ali avtobusom in se sprehodita po bolj turističnih točkah. 

16. Poiščita najbližjo trgovino iz druge roke
Obiščita trgovino, v kateri prodajajo oblačila iz druge roke, in drug drugemu kupita oblačilo, za katero se vama zdi, da je najprimernejše za drugega. Morda vaju takšna trgovina preseneti, saj lahko za malo denarja dobiš zelo podobna oblačila kot v dražjih trgovinah. 

17. Obiščita koncert
Preveri, ali bo vajin najljubši glasbenik v kratkem nastopal v katerem od bližnjih mest, in si zagotovi vstopnice, potem pa načrtuj še prijeten izlet. 

18. Z nekaj evri do večerje
Vsak naj vzame tri evre, gre v trgovino in kupi nekaj sestavin. Nato se dobita pri tebi doma in skuhajta nekaj iz sestavin, ki sta jih izbrala. 

19. Preuredita vajini sobi
Pospravita jih in naredita selekcijo, kaj sploh v sobi potrebujeta in česa ne ter na novo uredita vajini sobi. Nato jo prepleskajta, premaknita pohištvo in ju preuredita, tako da bo soba videti bolj mladinska. 

20. Slepa večerja
Zaveži mu oči in mu pripravi tri preproste jedi. Ponudi mu jih, on pa naj ugotavlja, kaj natanko si mu pripravila. 

21. Družabne igre in karaoke
Lahko povabita še kak par na druženje, lahko pa se preizkusita v različnih družabnih igrah in pojeta karaoke. 

22. Živalski vrt
Zagotovo že nekaj let nisi obiskala živalskega vrta. Morda ga lahko obiščeš s fantom. To bo zagotovo izjemno prijeten zmenek, preživet v naravi. 

23. Bovling
Si ljubiteljica bovlinga? To je odlična zamisel za zmenek, hkrati pa lahko povabita tudi še kakšen par, s katerim se dobro razumeta. 

24. Obiščita bazen
Lahko ga pelješ na bazen in tam preživita prijeten čas med kopanjem, v savni ali celo na masaži. 

25. Vpišita se na tečaj
Lahko se vpišeta na tečaj tujega jezika, hitrega branja ali česa podobnega. Tako bosta združila prijetno s koristnim.

***Izberi fotko/fotke po želji.***

prejšnji članek
V Slovenijo prihajajo: SCOOTER!
Obsedena!
V Slovenijo prihajajo: SCOOTER!
naslednji članek
Bleščeč nasmeh
Lepotičenje
Bleščeč nasmeh
Preberite tudi