Sofia Streisand 1 Odkrito.si

Med pripravo muzikala Mojster in Margareta so se ...

neda ukraden Svet24.si

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 ...

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

meghan harry Svet24.si

Harry in Meghan sta bila ostro napadena, brani ju ...

marijana Njena.si

Ljubezen na vasi: Ima voditeljica dvojčico?

luka_basi21 Njena.si

Vesela novica za oboževalce Luke Basija

Živahna Chorchyp in Martina v akciji!

Priljubljen plesni par iz šova Zvezde plešejo - Chorchyp in Martina, ki še danes prijateljujeta, sta bila na oddihu dobro razpoložena.

Denis in Martina sta bila odlično razpoložena.

Denis in Martina sta bila odlično razpoložena.

Foto: Denis Porčič (Instagram)

Eden izmed najbolj priljubljenih parov iz preteklih sezon šova Zvezde plešejo - Denis Porčič Chorchyp in Martina Plohl, ki prijateljuje tudi po končanem snemanju, se je pred kratkim mudil v termah, kjer sta bila odlično razpoložena. Celo toliko, da sta se odločila malce pošaliti z nič hudega slutečimi dekleti, ki so se družila ob bazenu. 

Vročica, ki so jo med mladimi povzročili novi Axe Ice Chill izdelki, ki v teh vročih dneh poskrbijo za ohladitev in svežino - dezodorant celo dobesedno, saj ob nanosu kožo ohladi za kar šest stopinj, je razgrela tudi njiju. ''Dekleta za nama se bodo zdaj malo ohladila,'' je povedal Denis in dodal, da sploh ne vedo še kaj jih čaka. 

Potem ko je nekaj trenutkov zbiral pogum in postopal okrog živahne skupine deklet, je naposled le pristopil do njih in jih porinil v prijetno ohlajeno vodo ter razposajeno pripomnil ''jah, hladen si še bolj vroč ane,'' kar je tudi temeljno vodilo novih Axe Ice Chill izdelkov. 

Podobno sta storila tudi Jerica Zupan (>>> preveri tukaj) in Uroš Bitenc (>>> preveri tukaj), ki sta na poseben način ohladila svoje najdražje. 

Kako se je končal Chorchypov podvig pa preveri v video vsebini >>>