ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

Prednosti online študija!

Ste tudi vi nenehno v pogonu, a bi kljub temu radi naredili korak naprej? Čeprav si močno prizadevate, ne najdete časa za dodatno izobraževanje? Obstaja rešitev – online študij. Predstavljamo vam pet razlogov, zakaj se odločiti za online študij in razkrivamo, kateri je v Sloveniji najboljša izbira!

Računalnik

Računalnik

Foto: Shutterstock

1. Prilagodljivost
»Nimam časa,« je verjetno najpogostejši izgovor, ko beseda nanese na nadaljevanje izobraževanja. Ob napornem ritmu se to zdi zelo tehten razlog. A ne, ko govorimo o online študiju. Ta praviloma ponuja zelo prilagodljiv način, saj lahko študiramo takrat, ko imamo čas. Vsa predavanja so dostopna na spletu 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Tako lahko sami razpolagamo s svojim časom in nam ni treba obiskovati predavanj ob točno določeni uri in na specifičnem mestu.
2. Podpora
Nikoli niste sami. Vsakega študenta spremlja mentor, ki mu je ves čas na voljo in ga vodi skozi študij. Za vse ostale odgovore pa poskrbi ekipa ljudi, kar je razlog za nemoten potek izobraževanja.
3. Naprednost
Nič več dolgočasnih predavanj, saj se vsi programi nenehno razvijajo in prilagajajo razvoju družbe ter okolja. Predavatelji so strokovnjaki, zato študij poteka na podlagi praktičnih primerov. Predavatelji s študenti delujejo kot del ekipe, zato lahko naloge rešujejo po principu sodelovanja.
4. Uspešnost
Velika večina študentov se uspešno vpiše v višji letnik in dokonča študij, čeprav jih večina študira ob delu. Učinkovitost online študija se kaže tudi med profesionalnimi športniki in vsemi, ki imajo zelo dinamičen in aktiven življenjski slog.
5. Verodostojnost
Čeprav gre za sodoben pristop pridobivanja izobrazbe, imajo online študiji z visoko kakovostjo programa tudi mednarodno akreditacijo, ki odraža njihovo odličnost in internacionalno prepoznavnost. To pomeni, da pridobljeno znanje ustreza vsem zahtevanim standardom.

In kakšno izbiro imamo v Sloveniji?
Med ponudniki online študija pri nas izstopa DOBA Fakulteta, saj velja za eno najuspešnejših in najkakovostnejših ponudnikov. Z njihovimi naprednimi učnimi metodami in programi ter strokovnjaki iz prakse so izjemno uspešni pri izvajanju lastnih programov, za katere imajo kar dve mednarodni akreditaciji. V dvajsetih letih online študija se je na DOBA Fakulteti izobraževalo in diplomiralo že več kot 7.000 diplomantov na 13 različnih programih, ki v celoti potekajo online.