damjan damjanovic tina princes damjanovic 49 Odkrito.si

Tretja poroka! Nekdanji žirant na Pop TV se je ...

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

meghan markle 1 Svet24.si

Meghan Markle ima sovražnike tudi v svoji ...

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

Prednosti online študija!

Ste tudi vi nenehno v pogonu, a bi kljub temu radi naredili korak naprej? Čeprav si močno prizadevate, ne najdete časa za dodatno izobraževanje? Obstaja rešitev – online študij. Predstavljamo vam pet razlogov, zakaj se odločiti za online študij in razkrivamo, kateri je v Sloveniji najboljša izbira!

Računalnik

Računalnik

Foto: Shutetrstock

1. Prilagodljivost
»Nimam časa,« je verjetno najpogostejši izgovor, ko beseda nanese na nadaljevanje izobraževanja. Ob napornem ritmu se to zdi zelo tehten razlog. A ne, ko govorimo o online študiju. Ta praviloma ponuja zelo prilagodljiv način, saj lahko študiramo takrat, ko imamo čas. Vsa predavanja so dostopna na spletu 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Tako lahko sami razpolagamo s svojim časom in nam ni treba obiskovati predavanj ob točno določeni uri in na specifičnem mestu.
2. Podpora
Nikoli niste sami. Vsakega študenta spremlja mentor, ki mu je ves čas na voljo in ga vodi skozi študij. Za vse ostale odgovore pa poskrbi ekipa ljudi, kar je razlog za nemoten potek izobraževanja.
3. Naprednost
Nič več dolgočasnih predavanj, saj se vsi programi nenehno razvijajo in prilagajajo razvoju družbe ter okolja. Predavatelji so strokovnjaki, zato študij poteka na podlagi praktičnih primerov. Predavatelji s študenti delujejo kot del ekipe, zato lahko naloge rešujejo po principu sodelovanja.
4. Uspešnost
Velika večina študentov se uspešno vpiše v višji letnik in dokonča študij, čeprav jih večina študira ob delu. Učinkovitost online študija se kaže tudi med profesionalnimi športniki in vsemi, ki imajo zelo dinamičen in aktiven življenjski slog.
5. Verodostojnost
Čeprav gre za sodoben pristop pridobivanja izobrazbe, imajo online študiji z visoko kakovostjo programa tudi mednarodno akreditacijo, ki odraža njihovo odličnost in internacionalno prepoznavnost. To pomeni, da pridobljeno znanje ustreza vsem zahtevanim standardom.

In kakšno izbiro imamo v Sloveniji?
Med ponudniki online študija pri nas izstopa DOBA Fakulteta, saj velja za eno najuspešnejših in najkakovostnejših ponudnikov. Z njihovimi naprednimi učnimi metodami in programi ter strokovnjaki iz prakse so izjemno uspešni pri izvajanju lastnih programov, za katere imajo kar dve mednarodni akreditaciji. V dvajsetih letih online študija se je na DOBA Fakulteti izobraževalo in diplomiralo že več kot 7.000 diplomantov na 13 različnih programih, ki v celoti potekajo online.