zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

mojzes Petisvet.si

Zgodovina magije - 6. del: Mojzes, največji ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Dijana Milojković Svet24.si

Dijana se je borila kot levinja, bilo je zaman: ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

Med aktivnostjo vam bo povrnil energijo!

Tekaški copat iz zgolj štirih elementov za večji povratek energije.

Tekaški copati

Tekaški copati

Foto: Promocijski material

Novo tekaško sezono bodo v adidasu pozdravili z revolucionarnimi tekaškimi copati Ultraboost 19, ki so bili zasnovani v sodelovanju s tisočimi tekači z vsega sveta. Slednji so bili soglasni, da si želijo poenostavljen, a enako zmogljiv izdelek, ki podpira spremembe v tekaškem svetu, saj ta postaja mlajši ter vse bolj družaben in demokratičen. Zato so adidasovi oblikovalci in razvojniki najbolj ikoničen tekaški copat Ultraboost najprej razstavili na 17 delov in ga z upoštevanjem načela »manj je več« popolnoma predelali, pri čemer so se osredotočili na štiri ključne elemente.

Tekaški copati
Tekaški copati
Promocijski material

Da bi Ultraboost 19 poustvaril občutek druge kože na nogi, so pri adidasu uporabili tehnologijo Primeknit 360, ki zmogljivost združuje s čistim udobjem in lahkotnostjo. Lahko ogrodje copata predstavlja tehnologija Torsion Spring ali torzijska vzmet, ki nudi večjo podporo ob pristanku in hiter prehod v pospešek naslednjega koraka. Kombinacijo podpore in prilagodljivosti zagotavlja posodobljena tehnologija 3D Heel Frame, v vmesnem podplatu pa je integrirana nadgrajena tehnologija Optimized BOOST. Slednja v primerjavi s copatom Ultraboost prve generacije prinaša kar za 20 odstotkov večji povratek energije.

Prihod revolucionarnega športnega copata so v adidasu podprli s kampanjo Recode Running – ta izkazuje podporo novi tekaški kulturi in ustvarjalnosti, ki imata moč transformacije oziroma preoblikovanja teka, kot smo ga poznali do sedaj.

Nov tekaški copat Ultraboost 19 bo od 23. februarja 2019 dalje na voljo v trgovinah adidas shop in pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.