serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Mary Elizabeth Winstead in Ewan McGregor Svet24.si

Hčerka takole raztrgala slavnega očeta

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Mariah Carey Svet24.si

Asistentka izsiljuje Mariah Carey

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

Zadnja priložnost za obisk gala spektakla legendarnega tenorja

Vrhunski tenor José Carreras se je odpravil na svojo zadnjo turnejo, v kateri se poslavlja od občinstev po vsem svetu. 10. marca 2019 bo na vašo željo obiskal tudi Slovenijo, zato si svojo vstopnico za gala spektakel v ljubljanski Areni Stožice, zagotovite že zdaj!

Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.

Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.

Foto: Promocijsko gradivo

Kralj čustvenih performansov in eden izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, se s čustveno poslednjo turnejo, poslavlja od opernih dvoran in občinstev po vsem svetu. V svoji dolgoletni karieri je sodeloval s prestižnimi opernimi hišami, največjimi orkestri in skladatelji na svetu ter pustil velik pečat v svetu klasične glasbe, tako s samostojnimi performansi, kot tudi v legendarni zasedbi Treh Tenorjev, ko je v družbi Plácida Dominga in Luciana Pavarottija, navduševal polne dvorane obiskovalcev po vsem svetu in poskrbel za vrhunske, čustev polne koncerte.

Po dolgoletnem ustvarjanju in številnih prestižnih nagradah, ki jih je prejel za svoje delo ter po hudi bolezni, se je pred leti znova podal pred občinstva in na operne odre ter poskrbel za vrnitev, kot je še ni bilo. Njegov glas velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, njegova vrnitev na klasične odre pa nedvomno zajema romantičen repertoar, ki ga s svojo nežnostjo in vrhunskim glasom, približa obiskovalcem svojih koncertov in jih prav gotovo ne pusti ravnodušnih. 

''To so pesmi, ki me vsakič, ko jih slišim, popolnoma raznežijo. V njih je strast, so čustva, v mojem srcu pa poseben občutek, ki ga poslušalcem pokažem skozi svoj glas,''

José Carreras

Vabimo vas, da se poslovilne turneje enega izmed najlepših tenorskih vokalov, če ne celo najlepšega, udeležite tudi sami in začutite romantično noto njegovega glasu. V sklopu zadnje, poslovilne turneje, bo legendarni tenor, obiskal tudi Ljubljano. Občinstvo v ljubljanski Areni Stožice bo pustil brez besed 10. marca 2019. 

''Poje s svojo dušo … o ljubezni, smrti, prizadevanjih, strasti … na svoj, neprimerljiv način. ''

Classic FM

''… eden izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov …''

Evening Standard IK

Vstopnice za poslednji gala operni spektakel legendarnega tenorja, so že na voljo na bencinskih servisih Petrol, spletnem mestu www.petrol-ticket.si, lastnih prodajnih mestih Eventim in spletnemu mestu www.eventim.si!

Za več informacij nas spremljajte na www.josecarreras.si