ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Horoskop: Venera ne bo dovolila izmikanja in laži

9. 10. 2018; 10.30
Avtor: K.M.
škorpijon

Škorpijon: Vaša notranja moč se je še okrepila foto: Profimedia

Začetek tedna bo prinesel diplomatske odločitve in harmonijo, saj se bosta Merkur in Sonce sprehajala po znamenju tehtnice. Zazrli se boste vase, znali pa boste tudi odlično poudariti svojo lepoto in privlačnost.

Od srede dalje, ko bo Merkur nadaljeval svojo pot v znamenju škorpijona, bodite na področju dela in denarja bolj previdni, naučite se tudi brzdati močne strasti. Retrogradna Venera v škorpijonu ne bo dovolila izmikanja in laži, zato na področju čustev pričakujte konkretna soočenja, ki pa za marsikoga izmed vas ne bodo najbolj enostavna. Konec tedna prinaša prijetna konjunkcija med Luno in Jupitrom bolj prijetne in spontane energije, ter željo po skladnih odnosih.

OVEN
V prvih dneh tedna, ko bo luna v tehtnici, o vaši agresiji ne bo ne duha ne sluha. Še posebej vezani si boste želeli veliko čutnosti, potrebovali boste dotike, nežnost, navsezadnje tudi ne boste imeli nič proti, če vas doma pričaka pospravljeno stanovanje. Skozi konec tedna bo pri vas na udaru čustveno življenje in če že v vašem odnosu zdaj kaj ni v redu potem bo potrebne ogromno komunikacije z veliko mero tolerance.

BIK
V torek in sredo bodite pripravljeni, da vas bodo zaposlovale stvari, katerim boste želeli priti do konca. Nobena stvar in noben človek vas ne bo mogel prepričati, da bi delali kaj drugega kot to, da razrešite veliko skrivnost, ki vas bremeni že dlje časa. Vse dni pa boste čutili, da se vam odpira boljše obdobje, obarvano s srečo, še posebej pri tistih, ki ste še v fazi izobraževanja.

DVOJČKA
Posebno pomembno vam bo, da boste lahko povedali tisto, kar mislite. Ne boste pustili, da bi vas kdo kakorkoli omejeval. Poslušajte nasvete prijateljev, preden se v neki zadevi dokončno postavite na lastne noge. Od vas se pričakuje nekaj, česar niste pripravljeni storiti. Ne izogibajte se odprtemu pogovoru, ki bo marsikaj postavil v drugačno luč, saj gre za priložnost, da razčistite s starimi zamerami.

Ni naključje, da je Venere retrogradna točno 40 dni. foto: PS



RAK
Za vas se v prvi polovici tedna začenja bitka za samozavest in prevlado. Torej se boste znašli v položajih, kjer se bo treba potegniti ali izboriti zase in za svoj prav. Prav tako pa boste morali okolici pokazati, da sta vaše delo in prispevek najmanj enakovredna drugim. Drugi sami od sebe ne bodo opazili, da dobre delate, skrbite in pomagate drugim. Tudi zdravje vam bo dobro služilo.

LEV
V prvi polovici tedna boste imeli občutek da se vse zadeve odvijajo mimo vas. Naložene vam bodo nove odgovornosti, morda jih bo celo več. Vseeno pa se bo v vas prebudila iskra motivacije, ki vam bo pomagala k večji uspešnosti. Občutili boste konflikt interesov med izražanjem sebe in obveznosti, ki jih imate do drugih. Prisiljeni boste, da najdete hitro rešitev, ki vas bo razvedrila.

DEVICA


Dajali boste drugim, razvijali odnos z nekom, se prepuščali notranjim impulzom in sledili zakonu privlačnosti. Vsekakor je pred vami zelo prijeten teden, ki si ga bo vredno zapomniti. Učinkovitost vam bo zelo pomagala do uspeha. Sicer pa se boste tokrat ukvarjali predvsem z novitetami, z mladimi ljudmi, s potrošnjo ljudi, ki se nahajajo blizu vas. Pozorni pa bodite na finančne zadeve.

TEHTNICA
V teden boste z luno v svojem znamenju stopili zelo zadovoljni. Obdani boste s svežim upanjem in energijo. V sebi boste imeli prenovljen občutek glede doseganja vaših ciljev. Za zdaj ste osredotočeni na izboljšanje vašega finančnega stanja. Morda se boste zalotili pri ocenjevanju vaših dolgoročnih teženj. Trenutno ni tako, kot bi si želeli, a ne obupajte, saj se vam kmalu obetajo osvoboditve in bolj prijetno obdobje.

ŠKORPIJON
Obeta se vam nekaj sprememb. Čas je, da prevzamete večjo odgovornost v vašem življenju. Imeli boste priložnost, da se znebite nezdravega vzorca delovanja, ki vam več ne ustreza. Druga polovica tedna vam prinaša potrebo po poživitvi vaših prijateljskih odnosov in po soočenju z nadrejenimi, saj boste le tako lahko naredili spremembe, ki jih potrebujete in po katerih močno hrepenite.

STRELEC
Vse kar se bo dogajalo v ponedeljek in torek vas bo na kljub prijetni luni v tehtnici motilo in vznemirjalo. Poiščite mir v glasbi in sproščenem pogovoru s prijateljem, ki vas bo usmeril v pozitivno razmišljanje. Veselili se boste dogodka, ki je pred vami, vendar nikar ne pretiravajte z zapravljanjem za drago garderobo, saj vam bo kasneje žal. Tokrat bodite raje minimalistični in zadovoljni boste!



KOZOROG
Teden bo močno naklonjen za nove ljubezenske zgodbe. Dobro bi bilo to izkoristiti zato se odpravite ven. Morda na kakšno športno ali pa glasbeno prireditev. Pazite, da se boste obnašali odgovorno in boste posledično tudi uživali v trenutku. Na čustvenem področju se vam nakazujejo manjše spremembe, ki bodo povezane z vašim razmišljanjem, kaj si v resnici sploh želite.

VODNAR
Razdvojeni boste. Dobro je pomagati drugim in še bolje je dobiti pomoč od drugih. Tu pa se bo zapletlo, saj se lahko zgodi, da boste prepuščeni samim sebi. Zato ohranite svojo energijo. Nekdo vas bo osvajal in poskušal prepričati v nekaj, kar vam ne bo najbolj všeč. Morda je čas, da se tudi vi enkrat postavite zase in zahtevate več, tako vas ne bodo več jemali samoumevno, kot do sedaj.

RIBI
Manj obremenjeni boste, če se boste navadili razpolagati s tem, kar imate. Začnite že verjeti tistim, ki vas hvalijo in poveličujejo, saj ste jim resnično všeč. Čeprav vam delovnih obveznosti ne bo zmanjkalo, vam bo ostalo dovolj energije, da preživite lep vikend Pretegovati se vam ne bo ljubilo, zato pa boste razpoloženi za romantične sanjarije v dvoje.


prejšnji članek
Anamaria že spakirala kovčke in Luko pustila samega
Obsedena!
Anamaria že spakirala kovčke in Luko pustila samega
naslednji članek
S to sestavino bodo vaši lasje rasli kar dvakrat hitreje
Lepotičenje
S to sestavino bodo vaši lasje rasli kar dvakrat hitreje
Preberite tudi