19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

Ivan Zgrebec, komarji, pik komarja Svet24.si

FOTO: Hrvatov hrbet po 45 minutah povsem ...

Ana Klašnja Njena.si

Ani Klašnja se je življenje obrnilo na glavo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

Skrivnost vadbe, ki vam bo v pomoč pri popolni preobrazbi telesa!

Je mogoče, da smo končno našli vadbo, ki je poleg tega, da je zares učinkovita, tudi zelo zabavna? Športni strokovnjak, specializiran za resetworkout vadbo, pravi da ja!

Matic Kolenc, profesionalni osebni trener, specializiran za »resetworkout« vadbo

Matic Kolenc, profesionalni osebni trener, specializiran za »resetworkout« vadbo

Foto: Promocijsko gradivo

Matic Kolenc je vrhunski profesionalni trener, ki ga širša slovenska javnost pozna po njegovem sodelovanju v razvpitem shujševalnem šovu The Biggest Loser Slovenija. Našim bralcem je razkril skrivnost do popolne postave, ki se skriva v resetworkout vadbi. S slednjo je svojo postavo popolnoma preoblikovala tudi finalistka The Biggest Loser šova - Indira Ekić

Ste strokovnjak za resetworkout vadbo, ki številnim pomaga v boju pri izgubljanju odvečnih kilogramov. Za kaj pravzaprav gre?

Resetworkout je skupinska vadba, ki združuje elemente športnih in vsakodnevnih aktivnosti in upošteva, da je človeško telo narejeno za gibanje in druženje. Ker združuje različne elemente, vam lahko z gotovostjo zatrdim, da prav vse vadeče navduši z raznolikostjo treningov. To pomeni, da v vadbi neizmerno uživajo, obenem pa pridno kurijo kalorije. Sliši se precej enostavno, kajne? 

Tako je. Pa je res mogoče, da obstaja vadba, pri kateri učinkovito izgubljamo kilograme in se ob tem še zabavamo? 

Seveda. Resetworkout vadba vključuje gibanje celotnega telesa. To pomeni, da na treningih izvajamo vaje za več mišičnih skupin hkrati, obenem pa poskrbimo tudi za izvedbo kompleksnejših vaj, za večjo porabo kalorij in večjo izgubo odvečnih kilogramov. Obenem gre za izredno raznoliko in dinamično vadbo, ki jo vajenci radi obiščejo. K temu pripomoremo tudi trenerji 'Reset team-a', ki poskrbimo, da na vadbah vlada dobra energija - to pa je v končni fazi najbolj pomembno, saj želimo, da naši vajenci trenirajo z veseljem in tako dejansko dosežejo svoje cilje. 

MIGI MIGI (21 of 29).JPG
Matic Kolenc in Indira Ekić združujeta moči pri »resetworkout« vadbi!
Promocijsko gradivo

Kako brezplačno do resetworkout vadbe? 

Priznan športni trener Matic Kolenc, bo v družbi Indire Ekić, vadbo, ki ji je omogočila popolno preobrazbo telesa, predstavil na MigiMigi dnevu - največji rekreaciji na prostem, ki bo 30. septembra 2018, potekala v Arboretumu Volčji Potok, vse od 10. ure dalje! MigiMigi dan vam ponuja edinstveno priložnost, da vadbo, ki smo jo do sedaj lahko s strahospoštovanjem le opazovali prek televizijskih sprejemnikov, spoznate in morda celo BREZPLAČNO preizkusite tudi sami! Te priložnosti nikakor ne smete zamuditi!

Pa se lahko takšne vadbe lotijo prav vsi? 

Prednost Resetworkout vadbe je, da je namenjena praktično vsakemu posamezniku. To pa zato, ker si vsak vadeči lahko prilagodi intenzivnost in število ponovitev med časovno omejenimi intervali, zato lahko skupaj vadijo celo različno pripravljene osebe! 

Kaj kot izkušen trener svetujete tistim, ki šele stopajo na pot do bolj zdravega življenja?

Najboljši nasvet, ki jim ga lahko dam je, da naj si postavijo merljive cilje in poiščejo športnega strokovnjaka, ki jih bo pravilno usmerjal na poti do uresničitve zadanih ciljev ter bolj zdravega življenja. Polagam jim na srce, naj ne obupajo, saj se bodo na njihovi poti zagotovo pojavile številne prepreke, ki jim ne smejo izničiti motivacije. Le vztrajnost nas pripelje do rezultatov!

Kje lahko resetworkout vadbo preizkusijo vsi tisti, ki v njej vidijo možnost za izoblikovanje postave in izgubo odvečnih kilogramov? 

V oktobru pričnemo z novo vadbeno sezono, in sicer na Litijski 38, v Ljubljani. Še prej pa bodo imeli edinstveno priložnost, da spoznajo in preizkusijo resetworkout vadbo - in to popolnoma brezplačno! Vabljeni v nedeljo, 30. septembra, od 10. ure dalje, v Arboretum Volčji Potok, kjer bova z Indiro Ekić predstavila to izjemno učinkovito in zabavno vadbo.

Prijavite se s klikom na spodnjo fotografijo in si zagotovite PROST VSTOP >>>

Na MigiMigi dnevu vas čaka več kot 40 športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic, v družbi priznanih športnih strokovnjakov in MigiMigi ambasadorjev - popolnoma brezplačno. Čaka vas tudi glasbena rekreacija, zanimive aktivnosti za otroke in fantastičen zabavni program s skupino Calypso. Za prost vstop se prijavite na www.migimigi.si