volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Iskrena izpoved Indire Ekić: ''Klicali so me špeh bomba.''

14. 9. 2018; 03.23
Avtor: R.T.
indira_maja

Zavezništvo med Indiro Ekić in Majo Ferme. foto: Instagram, Indira Ekić.

Po sinočnjem druženju je Indira na svojem Instagram profilu objavila simpatično fotografijo, na kateri sta s prijateljico, slovensko oblikovalko Majo Ferme, uživali v ženskem večeru. Ob tem je pripisala, da sta sklenili žensko zavezništvo in razkrila šokantno podrobnost iz svoje mladosti.

''Dve suhici, včasih pa so naju klicali ''špeh bombi'', je zapisala in s tem zapisom šokirala svoje oboževalce. 

Ni skrivnost, da ima mladenka, ki se je pred letom in pol udeležila razvpitega shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija, za sabo dolg boj z odvečnimi kilogrami, ki smo ga lahko spremljali tudi prek malih ekranov. Njena zgodba je v velik navdih mnogim, ki se soočajo z odvečnimi kilogrami in nezadovoljstvom glede lastnega videza. Po dolgoletnem boju je namreč formulo do želene postave našla prav v šovu in resetworkout vadbi, kateri je zvesta še dandanes. 

Slednjo skupaj s partnerjem, pomočnikom trenerja v omenjenem šovu, Maticem Kolencem, izvajata tudi skupaj, pred kratkim pa sta se odločila, da brezplačno priložnost za spoznavanje in preizkušanje omenjene vadbe, ponudita tudi svojim gorečim oboževalcem, ki so znamenit resetworkout do sedaj spremljali le prek televizijskih sprejemnikov. 

Bi resetworkout preizkusili tudi vi? Kliknite na spodnjo fotografijo in oddajte svojo prijavo! Vadba je popolnoma brezplačna!

Pridružite se Maticu Kolencu in Indiri Ekić na MigiMigi dnevu! foto: Promocijsko gradivo

MigiMigi dan - največja rekreacija na prostem vam namreč omogoča, da brezplačno spoznate in preizkusite več kot 40 vodenih vadb, se udeležite številnih strokovnih predavanj in delavnic - vse to in še več  v družbi priznanih športnih strokovnjakov. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše in zabavo vse do poznega popoldneva. Nedelja, 30. september, Arboretum Volčji Potok, vse od 10. ure dalje!

prejšnji članek
Kako se približaš tipčku, ki ti je všeč?
Moj life
Kako se približaš tipčku, ki ti je všeč?
naslednji članek
Majhna sprememba za veliko razliko
Moj life
Majhna sprememba za veliko razliko
Preberite tudi