gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ko te obnori napačen fant

14. 9. 2018; 10.30
Avtor: Revija Top!
pogovor

Res je lepo, če nam najstniki dovolj zaupajo, da ne skrivajo svojega početja. foto: Profimedia

Zacopana v tipčka svoje frendice?

Ti v njegovi bližini začnejo trepetati kolena? Se treseš ob njegovem pogledu? Ti postane nenadoma vroče in zardiš? Če si na vsa ta vprašanja odgovorila pozitivno, potem verjetno veš, da v tebi tli ljubezen. Toda on je vendar fant tvoje prijateljice! Kaj storiti? Je dobro, da se boriš zanj ali se od njega odmakneš?

Bodi nadvse pazljiva na...

Katastrofo, ki je že vnaprej predvidena! Če bi tvoja prijateljica samo malo posumila, kaj se dogaja, bi naenkrat izgubila kar dve stvari: ostala bi brez simpatije in brez prijateljstva. Lahko se ti celo zgodi, da ti bo zamerila, se skregala in ti ne bo nikoli več oprostila. Si pomislila na to? Zato dobro premisli, kaj ti več pomeni, preden boš ukrepala.

Kaj lahko storiš?

Najprej se nauči nadzorovati svoje občutke. Četudi ti je fant všeč, tega nikakor ne smeš pokazati. Na začetku bo mogoče težko, toda če si se odločila, da svoje prijateljice nikakor ne želiš izgubiti, potem je to tvoj edini izhod v sili. Morda bi bilo v tem trenutku najbolj pametno počakati in boš sama videla, kako bo potekalo njuno razmerje. Če bo izbral njo, potem to sprejmi in pojdi naprej. Če pa bo on opazil tebe in tvoje poglede, potem pa premisli. Vsekakor ne smeš kar planiti nanj. Pomisli, kaj bi v tem primeru naredila ti, če bi bila na prijateljičinem mestu.

prejšnji članek
Taylor Swift je prodala svojo hišo
Obsedena!
Taylor Swift je prodala svojo hišo
naslednji članek
Justin Bieber in Hailey Baldwin že urejata vse za poroko
Obsedena!
Justin Bieber in Hailey Baldwin že urejata vse za poroko
Preberite tudi