002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

Adele Svet24.si

Konec ljubezni: Adele se je ločila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

sarec marjan1 - profimedia Svet24.si

Kot ga (ne) poznate: ko Šarca podcenjujejo kot ...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

Bratov kolega je res mega

Naj ti ne bo nerodno, še zdaleč nisi edina punca, ki ji je na skrivaj všeč bratov prijatelj.

zaljubljena, kitarist

zaljubljena, kitarist

Foto: dreamstime

Že neštetokrat si ga videla, pri vas doma je praktično vsak drugi dan. Običajno sedi s tvojim bratom pred računalnikom in skupaj igrata igrice. Sprva mu nisi posvečala večje pozornosti, toda ko te je zadnjič tako lepo pogledal, si v grlu začutila velik cmok. Je to znak, da se v tebi prebuja nova ljubezen? Toda kaj storiti, da se bo situacija pravilno razpletla?

Na kaj se moraš pripraviti?

Lahko se zgodi, da se boš zaupala svojemu bratu, ki pa te ne bo jemal resno ali pa bo do tebe preveč zaščitniški. Večkrat so bratje taki, da želijo svoje mlajše sestre obvarovati pred nevarnostmi drugih fantov. Utegne pa se tudi zgoditi, da svojega najboljšega prijatelja ne bo želel deliti s teboj, saj bo potem izgubil partnerja pri igranju računalniških igric.

Tvoja strategija

Če se boš s svojim bratom pametno pogovorila, se bo postavil na tvojo stran in te bo razumel. Zato bo svojemu prijatelju povedal kakšno dobro besedo o tebi in mu seveda namignil, da si samska. V zameno pa mu boš ti morala obljubiti, da bo še vedno lahko igral računalniške igrice in da ju boš pustila pri miru, kadar bosta imela svoje debate. Če ti bo uspelo vse to združiti, potem si zmagala.