mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ko se zaljubiš v frenda svojega bivšega

18. 9. 2018; 04.30
Avtor: Revija Top!
prijatelja, frenda, fantje

prijatelja, frenda, fantje foto: dreamstime

Morda ne bi bilo narobe, če bi se s svojim bivšim odkrito pogovorila

Ko sta bila s tvojim bivšim še par, ti je seveda predstavil vse prijatelje. Najprej jim nisi posvečala prav veliko pozornosti, dokler nisi spoznala njegovega najboljšega prijatelja. Zdel se ti je tako dober, pa hkrati tako nedosegljiv. Grozno. Saj ne, da ti tvoj fant ne bi bil všeč, toda on je bil v primerjavi z njim še enkrat boljši. Prej je bil prepovedan, zdaj pa … S svojim fantom si se razšla in nenadoma so vse poti odprte in dosegljive.

Bodi Xtra pazljiva na:

Čeprav si samska in se ti na lepem zdi, da je vse lepo in da boš lahko končno pristopila do njegovega kolega in mu zaupala svoje skrite misli, ni vedno tako. Si morda mislila, da si mu simpatična? Že mogoče, toda zdaj je stvar drugačna. Ostala si sama, brez fanta. In s tem boš morda izgubila tudi njega. Logično je namreč, da se bo postavil na stran svojega prijatelja, in ne na tvojo. Morda pa sam niti ne bo pripravljen izgubiti prijateljstva z njim. In lahko se ti zgodi, da ostaneš sama.

Strategija

Morda ne bi bilo narobe, če bi se s svojim bivšim odkrito pogovorila in mu priznala, kaj čutiš do njegovega prijatelja. Mogoče boš naletela na neodobravanje, toda počutila se boš precej bolje, ko se boš enkrat nehala igrati skrivalnice. Tako bodo vsi vedeli, kakšna je situacija, ti pa boš prijatelju pustila proste roke, da se bo lahko odločil, kaj bo naredil.

prejšnji članek
Ko govoriš z njim, bodi sproščena
Moj life
Ko govoriš z njim, bodi sproščena
naslednji članek
Jesenska nega od poletja utrujene kože
Lepotičenje
Jesenska nega od poletja utrujene kože
Preberite tudi