stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

3 stvari, ki jih fantje obožujejo

22. 7. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
ne kritizirajte

foto: njena.si

Čeprav morda misliš, da fantje gledajo samo na videz in da bi zato ti morala narediti vse, da bi bila “popolna”, jim v resnici sam videz ni tako zelo pomemben. Vsaj v večini primerov ne!

Kaj pa je fantom resnično pomembno in katere lastnostni, osebnostne, na dekletu najprej opazijo? Zate smo zbrali nekaj tistih, ki jih fantje najbolj pogosto navedejo, ko jih vprašamo, kaj jim je pri dekletih resnično všeč. Morda boš celo nekoliko presenečena!

Komunikacija

Fantje imajo radi, da znaš komunicirati in reagirati v različnih situacijah. To predvsem pomeni, da informacije sprejmeš z odprto glavo in o njih razmisliš. Predvsem ne marajo vzkipljivosti in nepotrebne trme. Pomemben pa je tudi tvoj način komuniciranja v različnih situacijah. Tu ni poudarek na tvojo sposobnost pogovora, ampak bolj v načinu. Če si nesramna, vzkipljiva in odrezava, mu to zagotovo ne bo všeč.

Poštenost in iskrenost

Pošten in iskren odnos je nekaj najbolj pomembnega v vseh odnosih, ki jih boš skozi življenje pletla. Fantje to zelo spoštujejo in iščejo v svojem dekletu. Poštenost in iskrenost pa nista pomembna zgolj v odnosu do njega, ampak splošno v življenju.

Pogovor

Fantje se radi pogovarjajo. Predvsem pa se radi pogovarjajo s svojim dekletom. Zato jim je zelo pomembno, da si se sposobna pogovarjati o različnih temah. Seveda so sem vštete tudi teme, ki zanimajo njega. Torej, ne samo ličila, moda in trači, ampak morda kdaj pa kdaj tudi šport in avtomobili.

prejšnji članek
Ni obvezno, da imaš fanta
Moj life
Ni obvezno, da imaš fanta
naslednji članek
Sledi modnemu slogu Jennifer Lawrence
Lepotičenje
Sledi modnemu slogu Jennifer Lawrence
Preberite tudi