stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Prijateljica svetuje! Zastavi vprašanje in osvoji lepe nagrade

1. 4. 2018; 12.00
Avtor: Oglasno sporočilo
Prijateljice

foto: Profimedia

Najstnica skupaj s podjetjem Tosama in blagovno znamko Jasmin nature nagrajuje tvojo radovednost.

Imaš veliko vprašanj, a na njih nikakor ne dobiš odgovorov? Po drugi strani pa jih morda sploh ne želiš zastaviti, saj hitro slišiš, da si preveč radovedna? Zate imamo edinstveno priložnost. Portal Najstnica.si skupaj s podjetjem Tosama in blagovno znamko Jasmin nature nagrajuje najbolj zanimiva, edinstvena in zabavna vprašanja. Na njih pa bo odgovarjala aktualna miss Slovenije in obraz blagovne znamke Jasmin nature Maja Zupan.

Majo lahko povprašaš o katerikoli temi, ki te zanima. Morda o odraščanju ter spopadanju z najstništvom in tegobami, ki jih le-to prinese s sabo. O negi kože, telesa, skrbi za videz, modnih trendih, aktivnostih, zdravju in šolanju. Majo pa lahko povprašaš tudi o njej, izboru za miss, na katerem je zmagala, ter o njenih lastnih ciljih in načinu življenja.

Tvoja vprašanja preko spletnega obrazca pričakujemo med 23. aprilom in 13. majem. Objaviš lahko samo vprašanje ali pa se posnameš in z nami deliš 1 minuto dolgo videovprašanje, ki ga lahko objaviš tudi na instagramu, in ga označiš z #najstnicasi #prijateljicasvetuje #tosama #jasminnature. Nato pa bomo izbrali 10 najbolj izstopajočih vprašanj, na katera bo v desetih različnih videoposnetkih odgovorila Maja Zupan. Teh deset izbranih vprašanj pa bomo tudi nagradili. Avtorice vprašanj bodo dobile paket izdelkov Jasmin nature (slipi, dnevni in nočni vložki, aplikatorski tamponi, kozmetične palčke, premium vatke, kozmetični robčki Jasmin) in majčko s sloganom Jasmin nature, s katero boste nagrajenke blestele v bližajočih se poletnih mesecih!

prejšnji članek
Oboževalke pozor: Anej ni več videti tako
Obsedena!
Oboževalke pozor: Anej ni več videti tako
naslednji članek
Prhanje: zjutraj ali zvečer?
Lepotičenje
Prhanje: zjutraj ali zvečer?
Preberite tudi