lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

parazitski črv, parazit, Dirofilaria repens Svet24.si

FOTO: Bulica na njenem obrazu je skrivala ...

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

ženska v vodi Petisvet

Domača metoda, ki osupljivo pomlajuje

simona mastnak jože Njena.si

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

Tvoja Cockta. Tvoja stvar.

Legendarna pijača, ki je skozi desetletja spreminjala stil, a ohranila prepoznaven okus, se ob 65-letnici v moderni preobleki in z novim sloganom poklanja vsem, ki znajo svetu pogumno pokazati svoj pravi jaz!

Cockta je slovenska blagovna znamka, ki je že davno presegla meje in še vedno ohranja sloves ene najmočnejših blagovnih znamk v regiji. Vse to pa ji uspeva zato, ker kljub nenehnim in vedno hitrejšim spremembam, ki jih narekuje sodobno življenje, ostaja samosvoja. Sledi trendom in osvežuje svojo podobo, hkrati pa ohranja svoje bistvo, prepoznaven okus, ki si ga je leta 1953 zamislil izumitelj in tehnolog Emerik Zélinka. Originalno recepturo, ki jo sestavlja mešanica 11 izbranih rastlinskih izvlečkov, smo zdaj še nadgradili z naravnimi aromami. 

JM18_017_NIKON D850_8938.jpg

Po vseh spremembah je bil čas, da se vrne nazaj, na svoj začetek, saj je modra barva njeno promocijo spremljala že leta 1953, ko so jo prvič poslali na trg.

Ker spoštujemo tradicijo, smo v novo celostno podobo vključili tudi kolaž vseh dosedanjih podob, s katerimi je Cockta nagovarjala potrošnike, vsaka od njih je bila v svojem času napredna in je pustila svoj pečat. Na tak način se Cockta povezuje s tistimi, ki so – tako kot ona – ohranili avtentičnost. V svetu, kjer je vse, kar je včasih veljalo za ’kul’, zastarelo, in vse, kar je bilo včasih čudaško, ’super kul’, ko je televizijo zamenjal pametni telefon, otroško igrišče internet in so sladke besede zamenjali ’emotikoni’. Z novim sloganom »Tvoja Cockta. Tvoja stvar« se poklanja vsem, ki živite za svojo stvar in svetu pogumno pokažete, kdo ste!

cockta_glass_0275L_hr_bih 05_12_2017 NOVO.jpg