Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

6 znakov, da imaš prijateljico za vse življenje

18. 3. 2018; 07.00
Avtor: Ana/Revija Top!
najboljsa prijateljica

foto: Profimedia.

S svojo prijateljico se super ujemaš in z njo preživiš vse popoldneve, skupaj sedita pri vseh urah v šoli ali pa se z njo družiš na popoldanskih aktivnostih. Prav tako ve za vsako tvojo skrivno simpatijo in to, koliko fotografij simpatije imaš shranjenih na mobilnem telefonu. Pa je to zagotovo prijateljica za vse življenje?

Ni se ti treba pretvarjati

Ko si z njo, si lahko ti res ti. Videla te je že v najbolj nerodnih trenutkih in ti pomagala. Ve za tvoje čudne običaje pred spanjem, ko pogledaš pod posteljo, ali je tam kakšna pošast, in ti celo pomaga pri tem, če prespi pri tebi, ter se ti zaradi te navade ne smeji.

Je prva oseba, ko jo pokličeš

Si dobila prvo menstruacijo in se ti sanja ne, kaj to pomeni za tvoje življenje, ali pa si pravkar izvedela, da je tvoji simpatiji všeč Sandra iz 7. b? Kadar se znajdeš v težavah in potrebuješ nasvet ali zgolj tolažbo, ti je vedno na voljo.

Ne glede na to, koliko časa se ne vidita, ti je vedno na voljo

Čeprav se med počitnicami zaradi dopustov ne vidita veliko, vseeno vesta, da lahko druga drugo kadar koli pokličeta. In čeprav se nista videli že en mesec, bo, ko se spet vidita, vse ponovno tako, kot je bilo.

Nesporazume rešita s svetlobno hitrostjo

Vsak ima kdaj slab dan, včasih pa ga imate obe hkrati. Ali pa se zgodi, da ti gre ena lastnosti pri prijateljici zeloooo na živce in se ji končno odločiš to povedati, pa nisi ravno prepričana, kako bo to sprejela. Ampak čeprav se spreta, se znata tudi pogovoriti in se hitro pobotati ter čez pet minut že opravljati učiteljico matematike.

Je del tvoje družine in ti njene

Tvoja mama jo ima tako rekoč za še eno hčerko, ti pa točno veš, kje v njeni hiši so spravljene skrivne zaloge čokolade. Pri tebi se lahko oglasi kadarkoli in večino časa preživita pri tebi ali pri njej. Poleg tega je tudi že narejen seznam, kdaj katera pomaga pripraviti mizo za večerjo.

Podpira te

Se odločiš, da boš simpatiji povedala, da ti je všeč? Ona te podpira, ne glede na to, kaj se zgodi. Se odločiš, da se boš končno udeležila tiste avdicije, saj si že dolgo želiš postati igralka? Ona se odpravi s tabo. Vedno, ko jo potrebuješ, je ob tebi, ti pa seveda ob njej.

prejšnji članek
Konec za Fifth Harmony
Obsedena!
Konec za Fifth Harmony
naslednji članek
Kaj o tebi pove tvoja torbica?
Lepotičenje
Kaj o tebi pove tvoja torbica?
Preberite tudi