tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

andrej sifrer Njena.si

Andrej Šifrer v tujini doživel to

Se spogleduje s teboj ali je samo prijazen?!

Obstaja tanka meja med flirtanjem in prijaznostjo. Zato je včasih malo težje ugotoviti, ali si fantu, ki ti je všeč, prav tako všeč, ali pa je do tebe samo zelo prijazen. Seveda pa še vedno obstajajo načini, da to ugotoviš.

1 SE DO TEBE OBNAŠA DRUGAČE KOT DO DRUGIH?
Najlažji način, da to ugotoviš, je, da njegovo obnašanje do tebe primerjaš z obnašanjem do drugih. Če te obravnava enako kot vse druge punce, ki so okoli njega, potem je po vsej verjetnosti samo prijazen do tebe. Če se do tebe obnaša popolnoma drugače, pa to pomeni, da si mu všeč.

2 VEDNO JE TAM, KJER SI TI
Sta v istem razredu in želi sedeti s teboj, in ne s svojim najboljšim kolegom? To je definitivno dober znak, da si mu všeč. Če se vedno znajde tam, kjer si ti, mu tvoja družba zagotovo ustreza. Še bolj pa si lahko prepričana, da si mu všeč, če se želi večkrat s teboj podružiti tudi na samem. Manj ljudi je okoli vaju, večjo priložnost ima, da ti to pokaže.

3 SE TE DOTIKA?
Že bežni, nedolžni dotiki so lahko dober kazalec, da do tebe čuti nekaj več kot le prijateljstvo. Vsi imajo radi svoj zasebni prostor, v katerega ne spustijo vsakogar. Ko boš naslednjič nekje sedela, bodi pozorna, ali se bo usedel k tebi.

4 GLEDA TE V OČI
Prijatelji ne strmijo v prijateljico z velikimi zasanjanimi očmi. Če opaziš, da te gleda od daleč in ti namenja lepe poglede, brez namena, da bi s teboj govoril, vedi, da mu je všeč, kar vidi. Ni drugega razloga, zakaj bi te drugače tako dolgo gledal.

5 ZAPOMNI SI VSAKO TVOJO BESEDO
Res je, da imajo nekateri ljudje zelo dober spomin, a ljudje smo narejeni tako, da si ne zapomnimo malenkosti, če te za nas niso pomembne. Če si je zapomnil točen datum tvojega rojstva, to ni bilo po nesreči. V nasprotnem primeru bi to informacijo potisnil daleč v svoj spomin.

6 SVOJIM PRIJATELJEM RAZLAGA O TEBI
Če njegovi prijatelji o tebi vedo nekaj, česar jim sama nisi povedala, jim je to zagotovo povedal on. Ne bodi jezna nanj, saj je to odličen znak. Pomeni, da o tebi razmišlja in govori, tudi kadar te ni v bližini.

7 TI MEŽIKA?
Mežik je eden od najmočnejših znakov, da si mu všeč. Prijateljici fantje kar tako zagotovo ne mežikajo.