Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Osvoji ga v 5 korakih!

8. 1. 2018; 08.00
Avtor: Š. K.
28485426
Da ti v družbi fanta, ki ti je všeč, ne bo nikoli več nerodno, smo zate pripravili kar nekaj zvijač, s katerimi boš izžarevala samozavestno energijo, ki bo kar klicala po druženju s teboj.

1 NAJDI SI PESEM
Izberi si pesem, ki ti je všeč in ob kateri se med poslušanjem počutiš vsemogočno. Poslušaj jo, ko se boš doma urejala pred ogledalom, poj jo na ves glas in zraven zapleši. To ti bo pomagalo, da se boš otresla stresa in skrbi. Če je pesem popularna in se bo predvajala, kjer koli že boš, pa te bo še dodatno opogumila in ti vlila samozavest, da boš z lahkoto ogovorila fanta, ki ti je všeč.


2 VEDNO IMEJ PRI SEBI ŽVEČILNI GUMI
Žvečilni gumi ti bo dal svež zadah, zato ti ne bo treba skrbeti, če boš, preden ga boš videla, kaj pojedla. Po drugi strani pa ti lahko pomaga narediti prvi korak, saj lahko vzameš enega in ga ponudiš še njemu: »Boš enega?« In pogovor z njim se lahko začne.

3 ZAPOMNI SI DOBRO ŠALO
Ali pa tako slabo, da je že smešna. Nihče ne mara neprijetne tišine med pogovorom, zato šalo izkoristi, če bo do tišine prišlo, ali pa jo povej, ko se ti bo zdel trenutek primeren. Fant bo videl, da imaš smisel za humor, in če ga boš dobro nasmejala, si boš s tem zagotovo pridobila nekaj dodatnih točk.


4 ODPISUJ POVRŠINSKO
Ko si boš z njim dopisovala po telefonu, mu ne odgovori na vsa vprašanja oziroma ne komentiraj vsega, kar ti bo napisal. Pusti nekatera vprašanja odprta, saj bo tako bolj dovzeten za pogovor, ko se bosta videla naslednjič. Ti pa mu boš še bolj zanimiva, saj bo vedel, da se bo moral za to, da bi te osvojil, dobro potruditi.

5 GOVORI SAMOZAVESTNO
Ne glej v tla, temveč v oči, glava naj bo pokonci in drži se vzravnano. S samozavestno govorico telesa lahko poveš več kot z besedami. Zato se drži teh navodil. Da pa bo tvoje govorjenje prav tako zvenelo samozavestno, pozabi na mrmranje. Govori razločno in dovolj na glas, tudi če ti je nerodno, saj te bo tako poslušal in boš v njem vzbudila zanimanje, kaj imaš za povedat.

prejšnji članek
Kako izbrati šport, ki ti najbolj ustreza?!
Moj life
Kako izbrati šport, ki ti najbolj ustreza?!
naslednji članek
Za svoj videz poskrbi s slastno masko
Lepotičenje
Za svoj videz poskrbi s slastno masko
Preberite tudi