Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

Kako prijateljici povedati, da jo je prevaral fant

Tega nikakor ne smeš zadrževati zase.

Foto: Profimedia.

Bodita sami
Zelo pomembno je, da ko ji boš povedala, okoli vaju ni drugih ljudi. Iz spoštovanja do nje ji povej nekje, kjer bosta sami. Imeli bosta mir, ona pa se bo lahko sproščeno in brez sramu odzvala na informacije, ki ji jih boš predala.
Ne ovinkari
Nič ne bo pomagalo, če bo od vajinega srečanja preteklo veliko časa, preden ji poveš. Bodi odkrita in ji povej tako, kot je. Ne igraj, kako jezna si, če tako ne čutiš. Že tako ji bo dovolj hudo, tvoje igranje pa k temu ne bo nič pripomoglo. Bodi to, kar si.
Imej pripravljene dokaze
Kot smo že omenili, je dobro, če imaš kakšne dokaze, da je vse to res. Morda fotografijo, kako je z drugo, ali pa priznanje punce, s katero je bil. S tem bo hitreje dojela resnico, bolj ti bo verjela in ne bo mislila, da jo želiš prizadeti.
Vprašaj jo, ali je kaj sumila
Brez dokazov bo najlažje, če se poglobita v pogovor o tem, ali je opazila kakšne nenavadne znake, da je do tega prišlo. Vprašaj jo, ali se je fant v zadnjem času obnašal drugače kot običajno. Morda ti o tem ni nič povedala ali pa do zdaj tega ni opazila. Pozorno jo poslušaj, in ko ti bo povedala vse, ji povej svoje mnenje oziroma kaj si ti misliš o tem. Skupaj poskusita sestaviti objektivno zgodbo, ti pa ji moraš pri tem pomagati. Ne govori ji to, kar želi slišati, temveč to, kar si dejansko misliš.
Povej ji, da ti ni vseeno
Tudi če njenega fanta nisi marala in si v sebi vesela, da se bosta verjetno razšla, tega ne pokaži prijateljici. Prepričljivejša boš, če ji boš za prevaro povedala z občutkom in nežno kot pa z nasmehom na obrazu. Povej ji, da ti je pomembno, da je srečna, in da je tudi tebe prizadelo, ko si izvedela, da jo vara.
Objemi jo
Stoj ji ob strani, objemi jo in ji povej tolažilne besede, da bo prej ali slej vse v redu. Kljub slabi volji poskrbi, da ne bosta pogovora ves čas vrteli okoli slabih misli, in spremeni temo tudi na kaj bolj veselega.
Pogovor s fantom
Na koncu je čas, da prijateljico opogumiš, da se o tej zadevi pogovori tudi s fantom. Tu zraven ti nimaš več kaj iskati. Od njiju je odvisno, kaj se bo zgodilo naprej.