Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ko te obnori napačen tip ...

25. 5. 2018; 12.00
Avtor: K. Š.
eski-sevgiliyle-arkadas-kalmak-1_3ceb254f-b44f-4ec1-a3cb-655cf4b342f8
Kaj moraš narediti, ko se metuljčki v trebuhu začnejo pojavljati takrat, ko jih najmanj pričakuješ?

Tudi tebi postane vroče v bližini prijateljičinega fanta ali pa zardiš, ko k tvojemu bratu pride njegov znanec? Potem je čas, da stopiš v akcijo in sebe postaviš na prvo mesto. Le kako primerno ukrepati?

1. KO SE ZALJUBIŠ V FRENDA SVOJEGA EX
Ko sta bila s tvojim bivšim še par, ti je seveda predstavil vse prijatelje. Najprej jim nisi posvečala prav veliko pozornosti, dokler nisi spoznala njegovega najboljšega prijatelja. Zdel se ti je tako dober, pa hkrati tako nedosegljiv. Grozno. Saj ne, da ti tvoj fant ne bi bil všeč, toda on je bil v primerjavi z njim še enkrat boljši. Prej je bil prepovedan, zdaj pa … S svojim fantom si se razšla in nenadoma so vse poti odprte in dosegljive.
Bodi XTRA pazljiva na:


Čeprav si samska in se ti na lepem zdi, da je vse lepo in da boš lahko končno pristopila do njegovega kolega in mu zaupala svoje skrite misli, ni vedno tako. Si morda mislila, da si mu simpatična? Že mogoče, toda zdaj je stvar drugačna. Ostala si sama, brez fanta. In s tem boš morda izgubila tudi njega. Logično je namreč, da se bo postavil na stran svojega prijatelja, in ne na tvojo. Morda pa sam niti ne bo pripravljen izgubiti prijateljstva z njim. In lahko se ti zgodi, da ostaneš sama.
Strategija:
Morda ne bi bilo narobe, če bi se s svojim bivšim odkrito pogovorila in mu priznala, kaj čutiš do njegovega prijatelja. Mogoče boš naletela na neodobravanje, toda počutila se boš precej bolje, ko se boš enkrat nehala igrati skrivalnice. Tako bodo vsi vedeli, kakšna je situacija, ti pa boš prijatelju pustila proste roke, da se bo lahko odločil, kaj bo naredil.

2. BRATOV KOLEGA JE RES MEGA


Že neštetokrat si ga videla, pri vas doma je praktično vsak drugi dan. Običajno sedi s tvojim bratom pred računalnikom in skupaj igrata igrice. Sprva mu nisi posvečala večje pozornosti, toda ko te je zadnjič tako lepo pogledal, si v grlu začutila velik cmok. Je to znak, da se v tebi prebuja nova ljubezen? Toda kaj storiti, da se bo situacija pravilno razpletla?
Bodi XTRA pazljiva na:
Lahko se zgodi, da se boš zaupala svojemu bratu, ki pa te ne bo jemal resno ali pa bo do tebe preveč zaščitniški. Večkrat so bratje taki, da želijo svoje mlajše sestre obvarovati pred nevarnostmi drugih fantov. Utegne pa se tudi zgoditi, da svojega najboljšega prijatelja ne bo želel deliti s teboj, saj bo potem izgubil partnerja pri igranju računalniških igric.
Strategija:
Če se boš s svojim bratom pametno pogovorila, se bo postavil na tvojo stran in te bo razumel. Zato bo svojemu prijatelju povedal kakšno dobro besedo o tebi in mu seveda namignil, da si samska. V zameno pa mu boš ti morala obljubiti, da bo še vedno lahko igral računalniške igrice in da ju boš pustila pri miru, kadar bosta imela svoje debate. Če ti bo uspelo vse to združiti, potem si zmagala.



3. ZACOPANA V TIPČKA SVOJE FRENDICE
Ti v njegovi bližini začnejo trepetati kolena? Se treseš ob njegovem pogledu? Ti postane nenadoma vroče in zardiš? Če si na vsa ta vprašanja odgovorila pozitivno, potem verjetno veš, da v tebi tli ljubezen. Toda on je vendar fant tvoje prijateljice! Kaj storiti? Je dobro, da se boriš zanj ali se od njega odmakneš?
Bodi XTRA pazljiva na:
Katastrofo, ki je že vnaprej predvidena! Če bi tvoja prijateljica samo malo posumila, kaj se dogaja, bi naenkrat izgubila kar dve stvari: ostala bi brez simpatije in brez prijateljstva. Lahko se ti celo zgodi, da ti bo zamerila, se skregala in ti ne bo nikoli več oprostila. Si pomislila na to? Zato dobro premisli, kaj ti več pomeni, preden boš ukrepala.


Strategija:
Najprej se nauči nadzorovati svoje občutke. Četudi ti je fant všeč, tega nikakor ne smeš pokazati. Na začetku bo mogoče težko, toda če si se odločila, da svoje prijateljice nikakor ne želiš izgubiti, potem je to tvoj edini izhod v sili. Morda bi bilo v tem trenutku najbolj pametno počakati in boš sama videla, kako bo potekalo njuno razmerje. Če bo izbral njo, potem to sprejmi in pojdi naprej. Če pa bo on opazil tebe in tvoje poglede, potem pa premisli. Vsekakor ne smeš kar planiti nanj. Pomisli, kaj bi v tem primeru naredila ti, če bi bila na prijateljičinem mestu.

prejšnji članek
Stiskanje mozoljčkov je prepovedano
Lepotičenje
Stiskanje mozoljčkov je prepovedano
naslednji članek
Kako izbrati pravo tekočo podlago za svojo kožo?
Lepotičenje
Kako izbrati pravo tekočo podlago za svojo kožo?
Preberite tudi