Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kdo je tvoja prava ljubezen?

14. 5. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
6913911-girl-boy-love-hug
Si negotova?

Verjetno se tudi ti kdaj vprašaš, kdo bo tvoja prava ljubezen. Si negotova? Morda še nimaš fanta, a o zvezah veliko razmišljaš. Za začetek moramo razjasniti, da tvoja prava ljubezen niso zvezdniki, ki jih spremljaš v različnih revijah. Zato se osredotoči na vsakdanje fante, ki te bodo skozi leta še kako osvajali. In kdo so ti fantje? Kakšno osebo iščeš?

Dekleta, za pravo ljubezen imate še veliko časa. Tisti pravi bo prišel ob ravno pravem trenutku. Vseeno pa morate določene zakonitosti upoštevati pri vseh fantih. To, da imaš fanta, ni najbolj pomembna stvar na svetu. Če se ta fant do tebe ne zna obnašati normalno, potem ni vredno, da ga sploh kličeš fant. Ko bo prišla prava ljubezen, boste to vedele. Preprosto čutiš, in tudi če ti govorijo, da se ne smeš za nikogar spreminjati, se osebi, ki sestavljata par prave ljubezni, spremenita. V pozitivno smer, seveda.

Oseba, ki te posluša


Najpomembnejša stvar pri vsakem odnosu je poslušanje. Oseba, ki te ne bo poslušala, se nate ne osredotoča dovolj. Ne glede na to, ali govorimo o fantih ali prijateljih. Če pa beseda nanese na pravo ljubezen, takrat je poslušanje ključnega pomena. To lahko preveriš. Se spomniš, ko si mu govorila o svojih težavah v šoli – preveri, ali se še spomni, da sta o tem sploh govorila.

Oseba, ki te prenaša, tudi kadar si najbolj tečna
Realno gledano, dekleta znamo biti tečna. Kaj praviš? Da ti nisi? No, spustimo se na trdna tla in na stvari poglejmo z jasnimi očmi. Ne samo, da znamo biti tečna, ampak smo! Popolni fantje pa so tisti, ki nam tega ne priznajo, še več, to včasih z že kar pretiranim veseljem sprejemajo. Prava ljubezen je tista, ki v trenutkih tečnobe ostane in nas poskuša pomiriti.

Oseba, katere darila te ne glede na njihovo vrednost razveselijo


Prava ljubezen nas bo razveselila z malenkostmi. Tudi če bo darilo zgolj pismo, napisano na računalnik – nad njim boš navdušena. Zakaj? Zato ker bo prava ljubezen to izpeljala tako, da boš ti začutila metuljčke, kolena bodo postala mehka, materialne stvari pa ne bodo pomembne.

Oseba, ki te spoštuje
Vsi se kdaj pa kdaj sporečejo, na to seveda vplivajo različni dejavniki. Vseeno pa obstaja neka mera dobrega okusa, ki je nihče ne bi smel prestopiti. Takrat lahko začnemo govoriti o spoštovanju. Ti si ga seveda zaslužiš, ampak ali si ga tudi deležna? Zmerjanje, kletvice, ignoriranje in podobne stvari v zvezi niso dovoljene. Če se ti dogajajo, ti dajemo proste roke, da se s svojo 'pravo ljubeznijo' resno pogovoriš o nadaljevanju vajinega odnosa.

Oseba, ki je radodarna


Ne v smislu materialnih dobrin, ki jih res ne potrebuješ. Bolj v smislu tega, da ti je na voljo. Na njegovi rami se lahko zjočeš, pokličeš ga lahko, kadar želiš, nameni ti svoj prosti čas in te ne zapostavlja. Morda ti bo kdaj kak fant rekel, da ga dušiš. Verjetno ta ni tisti pravi, ker prava ljubezen bo želela prav vsak prosti trenutek preživeti s teboj. Ne pa da bo na vajin odnos gledala kot na nekaj, kar jo omejuje in zaradi katerega se mora čemu odpovedovati.

Oseba, ki zna odpuščati


Vsi ga kdaj polomimo, in to na različnih ravneh. Pozabiš na dogovor, pozabiš ga poklicati, kupiš napačno stvar, zamudiš na zmenek, prehitro se odzoveš … Oh, ja, še bi lahko naštevali. Prava ljubezen ti bo takšne stvari oprostila. Predvsem če se boš za njih iskreno opravičila in boš svoje napake poskušala odpraviti. Seveda boš sama morala vračati v enaki meri.

Oseba, ki je ni treba prositi za objem
Številna dekleta so govorila (in še vedno govorijo), da ona niso tista dekleta, ki bi se crkljala, objemala ali v javnosti držala za roke. Držanje za roke v dnevni sobi nima pomena, zato verjemite, da se v trenutku, ko spoznate tistega pravega, spremenite. Nenadoma so vsi ti dotiki zelo pomembni, najhuje pa je, ko jih začnete pogrešati. Prave ljubezni ne smete nikoli resno prositi za objem. Ta oseba mora čutiti, da jo potrebujete. Seveda se kdaj zgodi, da si objem želite kar tako. Če ga takrat prosite, se mora odzvati pozitivno, saj si mora vsaj podzavestno tega želeti tudi sam.

Oseba, ki ti je všeč
Ni najboljši športnik na šoli, nima najlepših oči, ki spominjajo na člane skupine One Direction, a vendar ti je všeč. Ne glede na to, da ti prijateljice govorijo, da ni zate, se ti v njegovi družbi počutiš udobno in sproščeno. To pomeni, da nekaj dela prav, in ne glede na njegov videz ga imaš rada. Tudi dekleta pokažemo, kdaj smo v družbi prave ljubezni.

Oseba, ki ne gleda za drugimi
Ne moreš vedeti, kaj počne, kadar te ni zraven, ali kaj se dogaja v njegovi glavi. Vseeno mora biti obziren do tebe. V tvoji družbi se ne sme obračati za drugimi dekleti, tudi če to počne prikrito. Nikakor pa ne sme o njihovem videzu govoriti na glas. »Bejbi, si videla, kako huda punca je šla ravno mimo?« Tebe to ne zanima, saj moraš biti v njegovih očeh popolna. Če že ima takšno mnenje, naj ga zadrži zase. Če ga ne, potem sledi pogovor …

prejšnji članek
Bello Hadid podpiral (nekdanji) fant
Obsedena!
Bello Hadid podpiral (nekdanji) fant
naslednji članek
Ali vsakdanje izpiranje samo z vodo kaj škoduje lasišču?
Lepotičenje
Ali vsakdanje izpiranje samo z vodo kaj škoduje lasišču?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska