janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

Kate Middleton – LEVO TEME Svet24.si

Svetovne estradnice, ki so ponosne na svojo ...

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

Spalnica Petisvet

10 največjih feng šuj napak v vašem domu

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

Temu se MORAŠ v zvezi izogniti!

Tokrat ti razkrivamo, kaj je tisto, kar gre fantom resnično na živce, ter katerih tem ne marajo in se jim raje izognejo.

Če boš že začela stavek s katero od naslednjih trditev, pa pazi, da ne boš zanetila kakšnega prepira po nepotrebnem.

Morda bi midva kljub vsemu končala zvezo …
Nikoli ne smeš govoriti v dvojini! In tudi če misliš resno, potem govori v svojem imenu in ne še v njegovem. Ker ga boš na ta način prizadela, če ne misli enako kot ti, besede pa mu boš položila v usta.

Veš, midva se morava pogovoriti …
Nikoli ne začni pogovora s takim tonom, saj ga bo zajela panika, ker ne bo vedel, kaj naj pričakuje od takšnega začetka pogovora. Namesto tega raje pogovor začni nekoliko bolj prijazno, razen če seveda nimaš razloga za tak nastop. Če te je prevaral ali strl srce, potem je razlog za jezo več kot upravičen.

Moj bivši je vedno rekel …
Nikoli ne začni stavka s tem in ga ne spominjaj na to, kako je bil tvoj bivši fant drugačen od njega. Fantje se namreč neradi pogovarjajo o preteklosti in ljubezenskih zvezah, ki so minile.

Ali misliš, da sem predebela?
Če mu postaviš takšno vprašanje, si ga spravila v skrajno neprijeten položaj. Če ti bo povedal po resnici in ti bo rekel, da se mu zdiš nekoliko preveč okrogla, z njim ne boš govorila štirinajst dni, če pa ti bo rekel, da se mu ne zdiš, mu tako ali tako ne boš verjela. Preden mu zastaviš takšno vprašanje, raje vprašaj samo sebe, kakšen odgovor zares pričakuješ.

Zakaj si tako slabe volje? Povej mi!
Če je slabe volje, ti bo prej ali slej povedal, kaj mu leži na duši, nikar ga z dodatnimi vprašanji ne muči še ti. Morda je imel slab dan v šoli, pa se želi samo nekoliko sprostiti. Zato upoštevaj njegove želje in mu pusti, da ti bo povedal takrat, ko bo pripravljen.

Nikoli me ne poslušaš
To pa res ne drži! Ni res, da te nikoli ne posluša. Samo kdaj pa kdaj so njegove misli kje drugje kot pri tvojem nerganju. Zato se ne prepiraj zaradi malenkosti, ampak ga skušaj razumeti.