lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

parazitski črv, parazit, Dirofilaria repens Svet24.si

FOTO: Bulica na njenem obrazu je skrivala ...

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

ženska v vodi Petisvet

Domača metoda, ki osupljivo pomlajuje

simona mastnak jože Njena.si

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

Ali lahko hodim z dvema fantoma hkrati?

Je s tem kaj narobe?

Dobili smo vprašanje: ''Lahko hodim z dvema fantoma hkrati? '' in naš odgovor je en velik in odločen NE! Preveri, zakaj!

Ljubezensko razmerje in termin 'fant in punca' sta namenjena zgolj dvema osebama. Če sta ti všeč 2 fanta, potem je to prvi znak, da ne smeš imeti fanta. Po drugi strani pa lahko hodiš na zmenke in se z dvema fantoma dobivaš. S tem seveda ni nič narobe. Vendar moraš tudi pri zmenkih paziti na to, koliko kakšnemu fantu pustiš, saj meje ne smeš prestopiti. Zmenki so druženje in spoznavanje. Z obema se ne smeš obnašati tako, kot da si z njima v ljubezenskem razmerju. 

Predstavljaj si, da bi nek fant, ki ti je všeč, hodil z dvema dekletoma. Da bi še eni govoril enake stvari, kot jih govori tebi. Ali pa da bi bila z njim zmenjena za kino, po tem pa bil za kino zmenjen še z drugim dekletom. Ljubezenska razmerja ne potekajo tako. 

Torej, če misliš, da bi morala hoditi z dvema fantoma, je to znak, da ne smeš hoditi z nobenim od njiju. Je pa zagotovo znak, da se z njima lahko še naprej spoznavaš in se kasneje odločiš, kdo bo tvoj fant.