krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ali lahko hodim z dvema fantoma hkrati?

15. 8. 2018; 08.26
Avtor: K.M.
enodekledvafanta
Je s tem kaj narobe?

Dobili smo vprašanje: ''Lahko hodim z dvema fantoma hkrati? '' in naš odgovor je en velik in odločen NE! Preveri, zakaj!

Ljubezensko razmerje in termin 'fant in punca' sta namenjena zgolj dvema osebama. Če sta ti všeč 2 fanta, potem je to prvi znak, da ne smeš imeti fanta. Po drugi strani pa lahko hodiš na zmenke in se z dvema fantoma dobivaš. S tem seveda ni nič narobe. Vendar moraš tudi pri zmenkih paziti na to, koliko kakšnemu fantu pustiš, saj meje ne smeš prestopiti. Zmenki so druženje in spoznavanje. Z obema se ne smeš obnašati tako, kot da si z njima v ljubezenskem razmerju. 

Predstavljaj si, da bi nek fant, ki ti je všeč, hodil z dvema dekletoma. Da bi še eni govoril enake stvari, kot jih govori tebi. Ali pa da bi bila z njim zmenjena za kino, po tem pa bil za kino zmenjen še z drugim dekletom. Ljubezenska razmerja ne potekajo tako. 

Torej, če misliš, da bi morala hoditi z dvema fantoma, je to znak, da ne smeš hoditi z nobenim od njiju. Je pa zagotovo znak, da se z njima lahko še naprej spoznavaš in se kasneje odločiš, kdo bo tvoj fant. 

prejšnji članek
TEST: Kakšno obutev obožuješ? Preveri, kaj razkriva o tebi!
Lepotičenje
TEST: Kakšno obutev obožuješ? Preveri, kaj razkriva o tebi!
naslednji članek
Tako se obnašajo resnično zaljubljeni fantje
Moj life
Tako se obnašajo resnično zaljubljeni fantje
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija