Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Njegovo astrološko znamenje ti pove, ali se dobro poljublja

20. 6. 2018; 09.01
Avtor: K.M.
kissastro
Preveri, kaj je namenjeno tvoji simpatiji.

Astrološka strokovnjakinja Kimberly Peta Dewhirst razkriva značilnosti poljubljanja določenih astroloških znamenj. Preveri, kaj velja za tvojo simpatijo!

Oven

Ovni se poljubljajo zelo strastno in predano. Ko te oven poljubi, ima navado, da svoje prste premika skozi tvoje lase in se rahlo dotika tvojega obraza. 

Bik

Biki se selo obremenjujejo s svojimi poljubi, saj želijo, da bi bilo vse popolno. Če se rahlo odišaviš, jih bo hitro premamil tvoj vrat, ki ga bodo želeli narahlo poljubljati. 

Dvojčka

Dvojčki se raje držijo za roke, kot da bi se poljubljali, predvsem, če govorimo o javnosti. Pri njih moraš poljub velikokrat vzbuditi. 

Rak

Pri njih boš deležna crkljanja. Vsakemu poljubu bo dodan objem, zaljubljen pogled, ali vsaj stisk. Pri samih poljubih pa se ne zadržujejo.

Lev 

Ko se bodo opogumili in te poljubili, se ne boš več želela nehati poljubljati. Tudi oni pa si bodo želeli le še velikih in dolgih poljubov. 

Devica

Tisti, ki so po horoskopu device, so na videz zelo sramežljivi in prijazni, ampak so hkrati lahko zelo vroči in strastni. Ob poljubu te bodo k sebi potegnili za pas, ali pa te celo stisnili za zadnjico. 

Tehtnica

Tehtnice so značilne po svojih sladkih, nežnih in romantičnih poljubih. Brez mokrote in 'preveč' jezika. 

Škorpijon

Poljubi škorpijonov so vroči in raznoliki. Od francoskih poljubov, dotikov, strasti ... 

Strelec

Strelci ne čakajo na ustrezen trenutek, ampak gredo kar v akcijo. Po drugi strani pa jim sam poljub ne pomeni zelo veliko. Če se radi poljubljajo, še ne pomeni, da so zaljubljeni. 

Kozorog

Po prvem poljubu s kozorogom boš mislila, da je šlo le za mečkanje, a po drugi strani, je to le njihov način poljubljanja. Poljubijo le tiste, ki si jih res želijo. 

Vodnar

Vodnarji so na začetku nekoliko sramežljivi in morda nekoliko zamaknjeni, a te ne ignorirajo, le niso preveč prepričani vase. Ko te bodo poljubili nazaj, pa se boš v njihovem poljubu izgubila. 

Ribi

Pri ribah ni omejitev - dobesedno. Obožujejo dolge francoske poljube, popestrene z dolgimi objemi ... Ribe se močno zaljubijo in to pokažejo s svojimi poljubi. 

prejšnji članek
Zaradi tega se boš počutila manj utrujeno
Moj life
Zaradi tega se boš počutila manj utrujeno
naslednji članek
Priljubljena zvezdnica izdala še eno odbito kolekcijo
Lepotičenje
Priljubljena zvezdnica izdala še eno odbito kolekcijo
Preberite tudi