tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

andrej sifrer Njena.si

Andrej Šifrer v tujini doživel to

Kako pritegniti pozornost simpatije?

Kaj lahko in česa ne smeš?

Si zaljubljena ali nisi prepričana v to? Če imaš zgolj simaptijo, je velikokrat potrebno, da se z njo vsaj spoznaš in pričneš družiti, če želiš vedeti, ali lahko med vama sploh vzklije prava ljubezen. Edini problem je v tem, da ne veš, kako sploh doseči, da te ta simpatija opazi.

Nekaterih korakov se lahko poslužuješ brez slabe vesti, pri drugih pa moraš že dobro razmisliti, ali si jih sposobna izpeljati.

Dodaj ga na Facebooku ali na kakšnem drugem družbenem omrežju.
Nikakor ga ne smeš isti dan dodati na vsa možna družbena omrežja. Tudi v istem tednu ne. Prični z enim. Najlažje je dodati na Facebooku, saj lahko tam kasneje komunicirata na različne načine. Izberi enega, ki ga sama najbolj obvladaš, saj se boš na takšnem najboljše znašla.
Vendar pozor, moraš biti pazljiva. Če te sprejme, to ne pomeni, da mu začneš v isti sekundi všečkati fotografije oziroma, da mu takoj pišeš v zasebnem sporočilu. Bodi spontana, všečkaj kakšno res dobro fotografijo ali status, ki nosi dodaten pomen. Družbena omrežja lahko izkoristiš tudi za rahlo sledenje, saj lahko vidiš, katerih dogodkov se bo udeležil in jih morda obiščeš tudi sama.

SMS sporočilce
Tu gre za zelo prikladno stvar, seveda, če jo pametno izkoristiš. Mi ti svetujemo, da z dopisovanjem pričneš šele po tem, ko se že uradno poznata. Zakaj? Najslabše je, če se med dopisovanjem skrivaš za določeno osebo, to pa dekleta kar prevečkrat naredijo. Pošljejo sporočilo, potem pa fanta zavajajo, mu ne želijo povedati, kdo so ... Če boš delala to, se te bo naveličal. Če pa bo vedel, kdo si in ti bo na sporočila odgovarjal, je to že ogromen korak.

Rahla komunikacija
S svojo simpatijo lahko vzpostaviš rahlo komunikacijo, ki ni preveč vseljiva, morda je na prvi pogled povsem vsakdanja, a te bo tako vsaj opazil. Če se srečata na šolskem hodniku, ali na ulici, se mu nasmej. Lepo, prijetno ... Podari mu svoj nasmešek. Če se zadržujeta v istem prostoru, ga vsake toliko poglej, saj bo to začutil in te bo hitreje opazil.
Če hodita na isto šolo in se srečata na kakšni izven šolski prireditvi, ga pozdravi. S tem lahko pride tudi do pogovora, saj te bo vprašal, od kje se poznata, kar pa je odlična iztočnica.

Ne izogibaj se ga!
Svoji simpatiji moraš nameniti ves čas, ki vama je namenjen, nikakor pa se temu fantu ne smeš izogibati. Velikokrat se zgodi, da se zadržujeta v isti družbi, a ti ne želiš na določeno zabavo, saj te je sram, da bo on tam. Zakaj? Pokaži se mu! Moraš priti do priložnosti, da se spoznata in navežeta tisti prvi in pomembni stik.

Zatrapanost v simpatijo je lahko zelo težka stvar, a če ne boš iskala priložnosti, ki bi vaju zbližale, bo žal ostalo pri tem. Si vedela, da lahko zaradi simpatije trpiš še bolj, kot zaradi dejanskih težav v ljubezni. Saj se boš vedno spraševala: Zakaj?